Gününüz aydın olsun Avrupa Yakası. Stressiz ve bol kazançlı bir hafta dilerim herkese.
Dün ben de ufaktan bir Sarıyer yaptım. Meydanda 2 fanta yudumlayıp bastım geriye. Sanıyorum kolumu fazla kastım ki hala ağrıyor. Korkarım haftaya yapılacak olan yarışa da katılamayacağım.
Dünkü yarış süperdi, katılan herkese teşekkürler, bizi yalnız bırakmayan Ramazan abi ve Alper de nasibini almış, herkes dün çamura bol bol doydu.
Yaw hayatımda hiç bu kadar çamura bulanmamıştım, hayatımın ilk yarışı, en extreme yarışına döndü Kendimi gerçek yarış ve cross ortamında denemiş oldum, meğer ne amatörmüşüz, daha çook çalışmak lazım. Ama yarışı bitirebilmiş olmanın (son tura çıkarmadılar :rolleyes: ) zevki de güzel oldu.
Bisikletim de hiç bu kadar çamura bulanmamıştı, benden iki fotoğraf; Alper ve Fatih'ten de bekliyoruz...
Pazar Günü Gezemedim içimi oturdu,Evde oturup kara kara düşünürke,Tamamlayamadığım bir tur aklıma geldi ve sizde yanımda olursanız destek olursanız bu Hafta Sonu ÇATALÇA, ya gitmek istiyorum.