Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Haşim Okyay

Adım mı geçmiş ne:D Babamı ben her türlü kafaya alırdım ama kendisi pazar günü büyük ihtimalle evde olmıcak önceden planı vardı.Yoksa spor adına yardım edicek bir insandır:)

Bisikletle gidecekler tranvayla Kabataş ordan da pedal basılabilir aslında.Program yapılıp çoğunluk olsa gelmeyi düşünürdüm bende.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Scudo
selamlar arkadaşlar.benimde yarışa katılmam yalan oldu:mad: lisansı çıkartamadım.bugun gidip halledicektik güüya ama bi uyandım saat 16:00:eek:
boru gibi uyumuşum:D
hava durumuna baglı olarak yarın seyirci olarak gitmeyi düşünüyorum tabiiki bisikletle.bu şekilde gidecek arkadaşlarla pedallayabiliriz

Seyirci olarak gelecek arkadaşlar fotoğraf makinalarını da getirirlerse çok güzel olur :D

Ramazan abi şimdilik 3 seyirci hazır. Akşam saati filan kararlaştırıp birlikte gideriz.

Akşam olmuş bile.:D Yarış 10'da başlayacağına göre saat 7 gibi her zamanki otobüs durağında buluşsak uygun olur heralde. Ne dersin Ramazan abi?

Benim için gece bile oldu :D Sabah 5:30'da yola çıkıyorum. Belgrad'ta görüşürüz.

@AlperTemircan

tamam gözüm Allah kısmet ederse sabah saat 07:00 de görüşürüz
başka kim gelicekti birde selimmi?

Yarın hava durumu nasıl yağışlımı? 3 kişi mi basıcaz başka gelen yokmu yaw hayret...Sabah tranvayla kabataşa gidip ordan pedal bassak daha uygun olmaz mı?Eğer yağışlı olursa hiç kimse çıkmıcak dimi?

Abartı bir yağmur olmazsa her halükarda çıkarım Selim. Zaten meteorolojide yağmur gözükmüyor.
Tramvay olayıda mantıklı aslında. Ramazan abiyede uyarsa tramvayla Kabataş'a kadar gidebiliriz.

Bence en uyarı kabataşa kadar tranvayla gitmek ama Ramazan abi forumda değil heralde nasıl ulaşçaz bilemiyorum.

Az önce Ramazan abiyle telefonda konuştum. Siz sabah Tekzen'den tramvaya bineceksiniz. Tramvay Haseki'den geçerken size katılacağım. Sonra ver elini Belgrad.:D

@kafile

tamam selim öyle yapalım
sabah seninle 07 detekzende buluşalım oradan bineriz tramvaya

Ramazan abi üzülerek söylüyorum ama babam az önce geldi ve yarın karşıya geçmemiz gerektiğini söyledi çok geç belirttim kusuruma bakmayın affedin dostlar.Sağlıcakla kalın.Görüşürüz.

Günaydınlar Avrupa yakası Bir kaçınız yarışta bir kaçınız yatakta bir kaçınız belgrad'a yetişmeye çalısıyor herneyse,Hepinize iyi ve güzel bir pazar geçmesi dileğiyle.

Yalçın saat 3-4 gibi evde olucam,yazımı okursan telefondan iletişime geçelim,turlarız.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
İyi pazarlar Avrupa Yakası.. Yarıştakilere başarılar :)

@Sefa Yıldız

Tamamdır biraderim ;) haberleşiriz yine

selamlar arkadaşlar:)
yaşanan bazı aksiliklerden dolayı belgrat yolunu tek başıma arşınlamak zorunda kaldım :boese157: tek başınada çekilmiyo yaa onca yol.üstelik daha çok yoruyo.
ama belgrada vardıgımda alper kardeşimle karşılaştık neyseki:)
yorucu ama güzel bir gündü.
onca yolu boşuna gitmiş olmamak için alperle parkurda güle oynaya çamura bataçıka:Dbir tur attık.
güzeldi güzel:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri