Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Pazar sabah erkenden çıkılsın. Günübirlik olsun. ;)

55 km gidiş, hadi 60 km de dönüş olsun. 115 km. toplam, nedir ki bizim için? :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
Günü Birlik olursa güzel olur ben varım ,Konaklamalı İçin Daha Havalar Müsait Değil , Haşim abinin dediği uyar bana,gider gezer gelirizzzzzz:D

• Beğen
günaydın arkadaşlar
öncelikle dün yarışa gelmeyipte suluk isteyen arkadaşların hangi yüzle suluk istediklerini merak ediyorum bunu bana biri açıklayabilirmi mesela haşimmmm
beyler sadece birkaç kişi vardı avrupa yakasından bune talihsizlik böyle hesefle karşılıyorum bu durumu çok eğlendik orada olmalıydınız
buarada her takımın suluğundan mevcuttur ve açık arttırma ile satışa sunulacaktır tabi bazıları hariç mesela robobank senin sedonaya ne giderdi ama sefa veya haşim
birşey daha kesin olmamakla beraber önümüzdeki hafta sonu konaklamalı bir tur bizde düşünüyorduk tam emin değilim bu hafta sonu olmayabilirde her neyse şu balabanın fotoları varsa birkaç numune gösterebilirmisiniz yanlış hatırlamıyorsam sizden birileri orayı keşfe gitmişti geçtiğimiz haftaların birinde
herkese iyi haftalar
levent bey taytları gelecek turda görme imkanımız olursa sevinirim yada sizinle bu akşam yada yarın akşam bir yerde buluşabilirsek mesela benim meşhur çiğköftecide hem bir dürüm ısmarlarım size

benim balıkçı arkadaşlarım cumartesiden kamp yerine gidecekler ve çadırları kuracaklar,onlarla irtibat halindeyim.

ümit ve taner ile görüşelim onlar araba ile gelecekti gerekirse bende arabamla gelirim ve hepimiz araçlarla gitmiş oluruz. ;)

@Aytekin Erzan

:eek: Abi ben oradaydım dün. Sadece sabah işlerim vardı, öğlene doğru geldim o kadar. Yoksa öğleden sonramıydı? :rolleyes: Öğleni biraz geçiyordu işte. :)

@Aytekin Erzan

Haklısın abi, çok güzel gitti. :p Ama Temuçin'e verdiğim suluk da Sedona yazıyormuş. Mümkün ise bununla onu değiştireceğim. :cool:

Açtı kadroyu, renk geldi adeta. :)

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/DSC03994.jpg

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/DSC03995.jpg

:crazy292:

@Nedret Günaydın

Bu bahsettiğiniz hangi hafta sonu olacak Nedret?

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
organizasyon yeri ayrıntılarını,tarihini ve ulaşım krokisini mail atacağım sizlere ve çıktısını alıp ilk toplanmamızda paylaşalım birbirimizle. fikirleri yüzyüze alıp değerlendirelim.

@Aytekin Erzan

Çiğköfte hakkım saklı kalmak kaydıyla, bir dahaki buluşmaya getireyim en temizi.

• Beğen
@Nedret Günaydın

Evlilik sezonu açıldı Nedret, ondandır ondan. ;) :)

Allah daha da arttırsın, cümlemizinkini. :dua:

• Beğen
:D İşlerin yogunlugundan foruma giremiyorum ,Aytekin Abi bir matara için kalbimi kırdın barışmamız için 1 adet hediye etmen lazım dün gelemedim çünkü hastaydım,bu aralar işler yogun ve geç çıkıyorum bıldıgınız uzere hafta ıcı turlarınada katılamıyorum bir pazarım var dınlenmek ıcın onuda sız dostlarımla geçiyorum,Sevgilime bile zaman kalmıyor kız yüzüme hasret kaldı ...

Herneyse ; AYtekin abi suluğumu en yakın zaman'da istiyorum Lütfen ..

• Beğen
merhaba arkadaşlar henüz dışardan geldim.:D
mecidiyeköyde hava günlük gülüstanlık tur için şartlar uygun.bol bedallı günler temenli ederim.

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@Haşim Okyay

:eek: evleniyorsun demek haşim :eek: hayırlı olsun kardeş

Allah mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocayın

@Nedret Günaydın

Evlenmek mi? :eek: :7: :brutal324

Öldürme beni Nedret. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri