Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
sefa kunduralarını güle güle kullan ama düşmeden olmaz nasıl düşrüğüne sen bile inanamayacaksın :):D

taner rütben hayırlı olsun

bizim burası kötü durumda kapıdan dısrı bile çıkamıyoz her taraf polis kaynıyo çatılarda keskin nisancılar birazdan obama tophaneye gelecek :boese157:

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Scudo
@Sefa Yıldız

Sen bunlardan soruyorsun Sefa.

Tranz-x / JD-861 ;)

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/barend_450709.jpg

Sitemizde bulunan dükkanlara bir danış derim. ;)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Selamlar AYPG;

Pazar günü şenlik çok güzel geçmiş, sınavlar olmasa ben de geliyodum :( Hepinizin ayaklarına sağlık, bu arada Süleyman abi geçmiş olsun, inşallah çok ciddi bişeyin yoktur.

Bu arada Taner abi hayırlı olsun moderatörlük ;)

@Sefa Yıldız

Sefacım; valla ben de o barendleri tesadüfen aldım diyebilirim. Amoeba'nın arıyodum eski bisiklette vardı; Ortaköy Trek'te Sami abi önerdi TranzX'leri, iyi ki de almışım, şiddetle tavsiye ediyorum ;) Bisikleti yeni alırken eşantiyon olarak aldığım için de fiyatını hiç sormadım :rolleyes: Bi de elinde son kalmıştı galiba, belki gelmiştir, yine de bi sor oraya. Ama mutlaka forumdaki dükkanlarda vardır Haşim abinin dediği gibi.

Nedret abi Pazar günü Avrupa Yakası olarak gidiyor muyuz yarışı izlemeye ?

Saygılar,

Emrah KUYUMCU

arkadaşlar obamanın limüzinlerinde bi kapı var bizim evin çelik kapısından daha kalındı :)

@umicek

Ümit abi; O arabaların altı da bizim evin duvarlarından daha kalınmış, mayınlara karşı :D

ümit seni nasıl bıraktılar öyle ajan gibi sızmışın oraya çekmişsin fotoyu :D

Günaydın AYPG.
Yağmur varmı akşam Ayhan Abi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri