Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Temu ellerine sağlık kardeşim. Harika resimler olmuş :) Güzel bir gündü ama bu gece çekeceğim ağrıların haddi hesabı yok gibi :) Siz olmasaydınız bu turu tamamlayamazdım. Sefa, Ayhan Abi, Ramazan Abi, Haşim ve diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.

Ramazan abi geçmiş olsun tekrar durumun hakkında bilgi verip bizleri merakta bırakmazsan seviniriz.

Scudo
@frtsngz

geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim etmesinede:)ne için oldugunu pek çözebilmiş degilim hani:D
eğer 'bacaklarım sopa yemiş gibi agrıyo'cümlemden dolayıysa:)merak etme bi yorgunluk çayı demleyip içtim bitti gitti:D:D

geçmiş olsun dilegi iletilicek birisi varsa oda süleyman abimizdir:(
mazgal talihsizligi yaşadı malesef.tekrar geçmiş olsun süleyman abicim.
gel inad etmede yapalım sana bir mtb:)

dostlarım güzel bir gezi turu idi katılan arkadaşlara teşekkür ederim.:D ayrı yetten grubun beyni olan sülayman abimize geçmiş olsun :( der, çarşamba gününe kadar iyileşmesini temenli ederim. :D hepinize iyi akşamlar derim.

süleyman abicim.
gel inad etmede yapalım sana bir mtb

bu sözüne katılıyorum ramazancım, bu ara seninde performansın iyidi.

Günaydın Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D

Öncelikle Süleyman abimize Geçmiş olsun,hemen aramıza dönmesini diliyorum..

Sonra bu tura katılan aypg 'ye teşekkürler ediyorum,

Organizasyon'a büyük emek harcayan kaptana ayrı ayrı teşekkürler.

En sona ; Azmedip 2 kardeş bir dünya yolu gelen ama sucuk-sosis'i kaçıran Okyay kardeşlere teşekkür ediyorum ...

Merak etme haşim abi ben senide düşünerek yedim ,için rahat olsun :D:D:D::D:D:D:D:

Bulutlu ve sıkıntılı havanın hakim olduğu bir İstanbul sabahından herkese selamlar, iyi haftalar.

Gidiş 56 km, dönüş 42 km.:rolleyes: Toplamda 98 km. lik bir hafta sonu. Fena sayılmaz.

Süleyman abi, parmağın nasıl oldu? Yolda konuştuğumuz yöntemi uygula, dakikasında geçer biliyorsun. ;) :D

Bu arada tüm grup, bundan sonra size artçılık da yok, abilik de. Beni düşürdüğünüz duruma bakın ;

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/100_4011.jpg

Aç, susuz yollarda bin perişan haldeydim. :) Neyse ki ufak takviyeler ile ayakta kalabildim.

Neyse, katılan ve emek veren herkese teşekkürlerimi sunarım.

günaydın avrupalı pedalşörler,hayırlı işler bol kazançlar.

mecidiyeköyde, bu gün hava kapalı biraz sıkıntılı gibi tur için uygun şartlar.

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

keyifli bir pazar gününü hep birlikte neşe içinde geçirdik.

süleyman ağbi geçmiş olsun biliyorsun kötüye bir şey olmaz :D :D

muhahahha haşim ne o yerde mendil açmışsın :D :D ben olsaydım senin elinden tutardım haşim ayıp ettin :boese153:

Oy Oy kıyamam Haşim abime ben :p

Sitemklar Sözleriyle üzdü bizi :(

Biz bize gideriz Abi Uzak değil Şura GÖKTÜRK :D

hayırlı haftalar gezginler
gene aç kalmışsınız galiba :)
süleyman abiye geçmiş olsun hayırdır mazgala girip düştü galiba mühim bişey yoktur umarım

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
herkese iyi haftalar dilerim, geçmiş olsun msjrınız için çok teşekkür ederim.bi anda mazgala girip bisikletten uçtum:( ,çok şükür ucuz atlattım sağ elimin baş parmaği burkuldu şuandabayağı şişti,ama nikonun dediği gibi geçince bişey kalmaz,bidekötülere bişey olmaz.:D :D Ama genlde çok güzel bir hafta sonu geçirdik,fıratcım teşekkür edecek bişey yok kardeşim ,ilk uzun performansın gayet iyiydi,bacak ağrıların için voltoren veya bengay iyi gelir kesinlikle ihmal etme. benim çarşamba günü gelmem biraz zor gibi inş cumaya kadar geçer herkesin gözlerinden öperim,mtb fikrinde haklısınız galiba ,inş onada sıra gelir.

İyi günler Avrupa Yakası..
Pek boşladık bu ara gezileri malum Öss stresi başımızda var.İkincisi Belgrad yarıslarından sonra hala balatalarım bitik değiştiremedim. Gerçi bu hafta falan inşallah halledicem arada da olsa gelirim turlara.En önemlisi Belgrad Şenliği'ni kaçırdım.Çok kıskandım valla. Özellikle yazın daha iyisini yaparız inşallah ve uzun turlarla beraber :) Bugün için bi iki üç saatlik aram var. Sinemaya değerlendirelim dedik malum Hızlı Öfkeli 4 var.İnternet cafeden oraya geçicez işte. Sonrası malum DERS :D:D:D Hadi kendinize iyi bakın görüşmek üzere AVRUPA YAKASI...

süleyman abime geçmiş olsun...oluyor bazen böyle şeyler..dediğin gibi kötüye bi şey olmaz:))bu arada havalar soğuk ve yağışlı olacakmış..

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
pazartesi günleri
buralar çoook sessizzzzzzz oluyor :D

yoksa dünkü pedal basmanın yorgunluğumu ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri