Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bende bu günkü güzel havayı görünce motora bindim napim tek ona daha güvenli biniliyor:)

Scudo
Günaydın Arkadaşlarım, :)

Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve stressiz ola Avrupa Yakası.

Günaydın Avrupa Yakası

İyi haftalar herkese

günaydın avrupalı pedalşörler,günümüz aydın ve güzel olsun herkeze hayırlı mesailer dilerim.:D
mecidiyeköyde hava hafif soğuk, yağış yok, ama güzel sayılır bir hava var.

olivıum kartalı:cool:

Bu hafta full bisiklete binmek istiyorum. Özledim ulen ! :045:

Sizleri değil ha, bisiklet sürmesini :eek: :D :p

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Uyumayın uleeeeeeeyn ! :045: Hüooooooop! İyice alıştınız yatmaya bakıyorum ha, iyi ki bi başınızda duramıyoruz. :D

Akşam mesai durumum olmaz ise ufaktan çıkmayı planlıyorum. Mesai durumumu akşama doğru bildiririm. ;)

Takılmak isteyen olur ise yazsın buraya.

@ayhan248

Sen her zaman seri başısın zaten Ayhan abi :D Çıkarsam haber ederim sana ;)

• Beğen
ilandır. avrupalı pedalşörler nerelerdedir?nerelerde gözükürler?

@ayhan248

Yanlış olmuş bu söylem Ayhan abi, doğrusu şöyle olmalıydı ;

Bu bir haykırıştır Avrupalı pedalşörler. Nerelerdesiniz? Niye hiç gözükmüyorsunuz? Neden hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor?

Uyumayın uleeeeeyn ! :045:

:rolleyes: :)

• Beğen
Olası akşam turunu katılmayı gerçekten çok isterim ama final haftamdayım. :(
İnşallah 1-2 hafta sonra turlara dönerim.

Alper haklı benim de final haftam:( ama cuma gününe işim bitiyor, yollara vuralım kendimizi:cool:

Ayhan abi, 20:00 bilemedin 20:15 gibi Zeytinburnu Emniyet in orada seni bekleyeceğim abi, gelirsen ufaktan turlarız. Bu akşam çıkmam lazım, yoksa uyuyamam :D İçime dert oldu. :04:

Bu arada, cümleten hayırlı akşamlar Avrupa Yakası. Bugün erken çıkıyorum. :eek: Hayret demi. :rolleyes: :D

Temu benim alttan kalan 2 ders(Mat-1 ve kimya) için yardım edersen fena olmaz hani.:ha: Yardım derken girdiğin sınavlarda soru tiplerini ve konuları söyleyebilirsen süper olurdu valla.:dua:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri