Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bu gün dışarısı mis gibi arkadaşlar,yarında hava böyle olur umarım ;)

uykum geldi acayippppp :(

Scudo
Kaçkar yarışında benim arka balata kağıt gibi olmuştu 3. turu atmaya niyetlenirken. Zinciri kırmasam, yine de bırakacaktım :D

Eğer bugün erken çıkıp Bakırköy'e gidebilirsem, ve Çarşamba günü de mesai yapmaz isem, Çarşamba akşamına tura katılabilirim :D

Cuma akşamı hava böyle olur ise mangal yapıyoruz arkadaşlar ;) :D

Özledik demi? :crazy292:

@Nedret Günaydın

Yapacak bir şey yok Nedret, kısmet bir sonraki haftaya imiş. O zaman listeyi bir güncelle istersen de, belki bizlerin dışında gitmek isteyen arkadaşlar olabilir.

Onların yerinde biz görünmeyelim ;)

Bir mesai akşamından daha selamlar arkadaşlar. :mad:

Benim Çarşamba akşamı turum mümkünatsız oldu, bilginize.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Nedret geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Katılmayı düşünüyordum yarışa fakat fırsat olmadı.Bir dahakine beraber pedallama fırsatı olur inşallah.

Haşim yukarıda nedrete söylediklerinden anladığım kadarıyla sanki sizinde gelemeyeceğiniz anlamı çıkıyor.. öyle bir durum yok değil mi gerçekten çok üzülücem bir fire yetti de arttı bile..??

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Günaydın Avrupa Yakası

iyi sabahlar herkese

Günaydın Avrupa Yakası !
Yüce Rabbim Size önce Sağlık,Sonra Para,sonra Huzur,En Sonada Bi Karbon Bisiklet verir İnşallah.Hepinize Hayırlı günler.

günaydın avrupa yakası pedal grubu dosları.günümüz aydın bizler mutlu olalım.
yine güzel bir mecidiyeköy sabahından sizlere sesleniyorum, çarşamba akşamki tur için sartlar uygundur.

olivıum kartalı:cool:

"avrupa yakası"

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ;););)

hava mükemmel,kaçırılmıyacak bir antrenman akşamı olabilir sizler için.

25 Ocak Pazar Tekirdağ Bisiklet Turu‏
From: delta@deltabisiklet.com
Sent: Tue 1/13/09 2:09 PM
To: ayhanmetinyurt@hotmail.com

Delta Macera Katkılarıyla
Tekirdağ Bisiklet Turu 25 Ocak 2009 Pazar

Yeniköy Tur Bitimi Manzarası
Tur Ayrıntısı: 25 Ocak Pazar Günü, Delta Bisiklet İstanbul Şubesi önünde toplanarak bisikletlerimizi tur otobüsüne koyacağız. Tekirdağ'a kadar otobüsle gideceğiz. Tekirdağ'dan bir grup bisikletçi arkadaş bizleri karşılayacak ve rota boyunca bize eşlik edecek.
Tekirdağdan veya yakın illerden katılmak isteyen arkadaşlar Delta Sporcularından Mehmet Öznal'a ulaşabilirler ( 0 546 926 73 73 )
Bu tura bisikleti olan herkes katılabilir. Tekirdağ turu sadece bisiklet turudur. Yürüyüş gurubu yoktur.
Hareket Saati: 08:00 (Delta Bisiklet) Akşam 21:00 gibi de İstanbul'a dönmüş olacağız.
Gideceğimiz Rotalar: (Toplam 22 Km)
• Tekirdağ-Barbaros : 10 km, yol düzgün ve eğimsizdir. Sahil yolu.
• Barbaros-Naip Köyü: 3 km, yol düzgün . Sahilden ayrılıyoruz. Köy kahvesindeki çay harika.
• Naip Köyü-Mermer : 5 km, yol düzgün ve eğimsizdir. Çok güzel piknik alanları var.
• Mermer-Yeniköy : 4 km, genellikle yokuş. Tepe noktada müthiş deniz manzarası var
Yanınızda Getirmeniz Gerekenler:
• Kask (Zorunlu)
• Kışlık Eldiven
• Yedek Çorap
• Kendinize Göre Yiyecek İçecek
• Kışlık Giyim
• Yağmurluk
Ücret: Herkes kendi otobüs parasını ödüyor. Gidiş Geliş Otobüs Ücreti 60 YTL 'ye anlaşıldı. Otobüs tur boyunca bizi arkadan takip edecek. Otobüse binmek isteyen arkadaşlar olursa otobüsü durdurup binebilir. Tur ücretlerinin önceden verilmesi gerekiyor.
Yer Sınırlı Sayıda olduğundan lütfen en kısa zamanda yerinizi ayırtın.
İletişim Delta İstanbul Kızıltoprak Şubesi: 0 216 450 66 30
Saygılarımızla,

:cool:

ARKADAŞLAR BANA GELEN MAİLİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUM .BİLGİNİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARLA BU KONUYLA İLGİLİ SİTEDE KONUŞALIM DERİM.

OLİVIUM KARTALI:cool:

ayhan ağbi,
bu turla ilgili olarak ulaş'la irtibat halindeyiz,gidilecek olan naip köyünde bizim akrabalar var. :D

ben kendimi iyi hissetmediğim için tabii o tarihe kadar toparlanabilirim diye umuyorum kesin bir şey söylemekten kaçınıyorum açıkçası.

ama turda gözüm var,kısa ve düz mesafe zorlamaz yormaz ama manzarası süper ;)

• Beğen
Bu akşam tur yapalım hava böyle giderse, dün çıkmadım ne de olsa.

• Beğen
haşim kardeş nerelerdesin kafanı kaldırda güzel çarşambaya hep birlikte bakalım .:D haniyada listecik.:D

nedretcim sen kendini iyi hisset ve kendini dinlendir iyileş o zamana kadar başka bir mani olmasın yeter.

uyumayın yaw :)

hadi kıpraşın azcık,silkelenin şöööle :D

günün menüsüde yok bu gün sürpriz bakalım ne çıkacak :lick3:

@Nedret Günaydın

Çamur çıkmasında ne çıkarsa çıksın :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri