Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
09.01.2009 Florya Turu İçin Listemiz :

1) Ayhan abi
2) kafile
3) Temuçin
4) Koray Karaman (Yetişebilirse)
5) Sefa Yıldız
6) Özgür
7) .....

Scudo
Hepinize kazasız belasız sürüşler dostlarım. Görüldüğü üzere, ben bu akşam da buralıyım :mad: İyice daralttılar zaten yine.

Fotoğraf çekmeyi unutmayın ha!

@Haşim Okyay

kolay gelsin kardeşim... makina bulursak çekeriz... :D

Saat 10.30 Eve yeni geldim Son anda Mallar Geldi Ve istemeye İstemeye mesai'ye kalmak zorundaydık,Bir Dahaki tura Nasipse görüşürüz arkadaşlar.

güzel bir turun ardından evdeyim:D katılan herkesin ayaklarına sağlık
iyi geceler

Çok güzel bir tur oldu yalnız yol boyuncada söyledim yine söylüyorum ayaklarım üşüdü.Burdan yetkililere sesleniyorum nerde bu kaptan, nerde bu devlet:D

@Koray Karaman

Koray a katılıyorum bol adrenalinliydi:D Çarşambaya göre daha haz aldığım güzel bir turdu katılan herkese teşekkürler.görüşmek üzere...

iyi geceler arkadaslar katılan arkadaslara teşekkür ben yeni çözüldüm, eridim, yeni ısındım diyebilirim :D

Gününüz aydın ola Avrupa Yakası.

Dün yine makus kaderimi yaşadım. Yine mesai yine mesai. :mad:

Geleneği bozmayıp dün akşam ki tura katılan bütün dostlarıma teşekkürler.

Günaydın Avrupa Yakası

Haşim abi yarış için gidiş organizasyonu yine aynı olsun.

saat 07:00 ya da 07:15 tramvayıyla Kabataş ordanda Ortaköy

@deniz yenidoğan

muhahah :D demek ayakların üşüdü :rolleyes: basit spd leri çıkar,pedalları değiş spor ayakkabını giydinmi olay tamamdır.
walla bendede aynı sorun wardı böyle bir çözüm ürettim son olarak.....

bu akşam 17:30 gibi bıkeandoutdoor'da olacağım gelmek isteyen olursa beklerim , amortisörü değiştireceğim.
hem ufaktanda görüşmüş oluruz.

Uyumayın uleeeeeeyn ! :045: Hava günlük güneşlik, dua edelim de yarın da böyle olsun :dua:, daha da zevkli bir yarış geçirelim.

@temu90

Aynen öyle Temu Fakat benim bugün şu ön freni hallettirmem lazım. Kaş yaparken göz çıkarttım zannediyorum :D

@Nedret Günayın

Eğer erken kaçabilirsem hidroliğe baktırmaya gelebilirim Nedret ;) Yoksa yarışa felan giremem, izlerim sadece :)

tamam haşim akşama haberleşelim o zaman,
yada ben zaten orada olacağım sen kendini ayarla,hem geyik yaparız azcık muhahahha :D

oo hava :(
bizim de arabaya çarptılar araba serviste, ortaköye pedal galiba :D
Siz tramwaya binecekseniz ben de geliyorum :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri