Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
ne demek hocam,her zaman bekleriz.
pilav veya boza içmek için fatih tarafına yapılan organizasyonlardada görüşmek üzere.
sevgilerle. ;)

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
volkan ağbi avatarındaki fotoğrafta bulunan canlı senin neyin oluyor,yok hani benzetemedimde :D :D :lick3:

artık kesin beni öldürürsün. :( :eek:

@VOLKANRR

Efendim abi.:eek: Abi niye haykırdın ismimi öyle, çok mu özledin acep? :D

nedret abisi o benim yeni kızım dost bir doberman la rot kırmasıdır gerisini sen düşün şu anda 1.5 aylık yaza kadar 6 ayı tamamlar ve görev zamanına gelir o zaman ona sordurtucam sana neyimmiş benim diye :)

haşim im iyiler herzaman özlenir he özlenmek istemiosan kötülük yap da gör volkan abinin o halini (yoyo görme)

volkan ağbi bir seferde beni özleyip ismimi haykırsan walla seninle waffle yemeye gelirim hemde bebek'e. :(

nedrettttttttttttttttttttttttttttttttttttt (gelmeyecekki :)

arkadaşlar cuma güzel olcağa benzer, fatih tarafına boza içmeye gidebiliriz grub isterse.

mecidiyeköyde hava çılgın güzel soğuktan eser yok gibi, yalancı güneş hala tepede.

olivıum kartalı:cool:

@VOLKANRR

abi bu pek istem dışı bir haykırma oldu hatta daha çok bir zoraki bağırmayı andırıyor :eek: :D :D

beğenmedim daha nazik olursan gelirim ;)

iyi akşamlar Avrupa Yakası

yarına aranızda olmak isterim çarşamba gelemedim:( Ayhan abi çünkü babaannemlere gittik :D inşallah yarın akşamda hava böyle olurda çıkarız tura

@Haşim Okyay

Cvp Geç Oldu Ama Güç Olmasın ABi... LEBLEBİLER Benden Çaylar Haşim ABi'den 1 Bardak Büüyk Boy Duble Çay 1 Lira yok yok 2 Lira Gel Vatandaş Gel:p :p
( Dipnot; Haşim ABi krışırız Money'leri::D ;) ) :D

Uyumayın uleeeeeeyn ! :045: :D

Şimdi yarın Cuma mı :rolleyes: :D İçiniz gımıl gımıl oluyor mu? Eliniz ayağınız boşalıyor mu? Kekelemeye mi başladınız yoksa? :D

E yarın Cuma, normaldir :D

@Sefa Yıldız

Hehe, kırışırız tabi Sefa ;) :)

Yalnız fiyat listesini öğrenmen lazım.

Sıcak su : 2 TL

Çay : 2,5 TL

;) :D:crazy292:

sefacım merhaba,dün gelmeyi çok istedim ,bende sizleri özledim aslında fakat geç kaldım,inşallah başka akşam görüşürüz,yarında katılamam gibi gözüküyor,çarşambaya inş.aslında siteyi akşamları takip ediyorum,fakat katılmam netleşmeden yazmak istemiyorum,herkesin gözlerinden öperim.görüşmek üzere hoşçakalın.

@nighteagle1

Vay Süleyman abimiz. Abi özlettin kendini, haberin olsun ;) Açılmasın fazla aralar :rolleyes: :)

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri