Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ne yapayım kardeşim yeni geldim daha bayram seyran malum özledim sizi be ne zamandır katılamıyorum sabah inşallah beraberiz

Scudo
oooooo volkan beyde burdalar
abi geliyorsun değilmi? okadar ızgarayı tek başıma yiyemem beni bu konuda yanlız bırakmazsın dimi:D :D

cuma sabahının 07:10 ndan tüm avrupa yakasına günaydınlar sevgiler selamlar.eminimki şuan birtek ben ayaktayım:D:D
ne çatalcaydı beee:)gerçekten benim için harika geçti.yorgunluga soguktan titremeye degdi valla.katılan tüm dostlarıma teşekkürler ayaklarınıza saglık.
tekrarı ne zaman? :D:D:D:D
bu arada resimler hala konulmamış. resim işleri genel başkanı temu arkadaşım:)en kısa zamanda resimleri bekliyoruz.
tekrar teşekkürler avrupa yakası görüşürüz.

günaydın avrupalı pedalşörler,

mecidiyeköyde hava açık- yalancı güneş var serin soğuk, ayrıca dün çatalca güzeldi.tüm zorluklara ramen (aralık ayı mevsim değişiklikleri)yolculuğu bitirmemiz güzeldi.tüm katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

olivıum kartalı,:cool:

Günaydın AVRUPA Yakası .... !!!
Sıcak sıcak leblebi bunlar GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :D
Çatalca geziniz umarım güzel geçmiştir,Katılamadım Kusura bakmayın EE ??
Yeni gezimiz ne zaman Leblebileri Lüpletmemek Olmaz dimi :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Sefa Yıldız

sefacım sanırım dünüş yaptın e hoşgeldin:)leblebileri lüpletme konusunda sen hiiiiç tasalanma kafayı fazla yorma:D kısmetse bu akşam hallderiz bu işi
bu arada avrupa yakası halaa derin uykudamı?

• Beğen
merhaba avrupa yakası saat;11;35 hava güzel güneşli yalancı bahar devam ediyor.mecidiyeköyden sevgiler.

selam avrupa yakası dünkü tura katılamadım eminim keyifli güzel bi tur olmuştur bi dahakine katılırım inş.ee durumlar nasıl bu akşam bi tur olayı warmı yoksa yorgunluk bu hafta yeter mi diyor:D

çatalca turu son dönemde yaptığımız turlar ,içinde en zevklsi ,en süperiydi:) ,geziye 9 kişi katıldı,katılamayanlar çok şey kaçırdı,güzergahımız sabah bakırköyden hareketle,yenikapı-unkapanı ,balatta kelle paça ve mercimek çorbası,alibeyköy,hasdal,göktürk,ışıklar köy kahvesinde çay molası,bolluca,arnavutköy,haraççı,ismini hatırlamadığım birköyde yine aperatif ve köy kahvesinde çay molası,babanakkaş,izeettinköyü ve saat 17:00deçatalcaya varış.Çatalcadada mangal alışverişi ,özel çatalca kasap sucuğu,ve baba bir mangal ateşinde Saat 20 ye kadar mangal muhabbeti ve saat 20;30 da trenle halkalı,halkalıdan trenle bakırköye varış 22:00,arkadaşlar size anlatmakla bu keyifli geziyi bitiremeyiz,artık detayları çarşamba ve cuma gecesi turlarımızda dinlersiniz.katılanlara çok teşekkürler.

Hüooop ! Uyumayın uleeeeyn ! :045: Dünün yorgunluğunu atamadınız mı hala üzerinizden? Sanki nereye gittik, altı üstü 100 km. cik :eek:

Fotoğraflar yüklendi. BURADAN bakabilirsiniz ;)

Akşama da kimse kaytarmasın, yok ben yorgunum, yok benim ayaklarım ağrıyor felan anlamam.

Akşama görüşmek üzere dostlar.

Bu arada, dünkü gezinin fotoğrafları için de Temuçin kardeşimize çok teşekkürler.

Fotoğrafların tamamını görmek için de (link) tıkyalabilirsiniz dostlar ;)

Fotoğraflar için teşekkürler.Akşamki turun açılışını ve listesini bekliyoruz. :)

"Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle.

Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve Toplanma Yeri : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro İstasyonu Karşısı)

Toplanma Saati : 20:00

Hareket Saati : 20:30

Tarih : 12 Aralık 2008 Cuma

Hava Durumuna Gelince : Parçalı bulutlu http://www.meteoroloji.com/icons32/ico_66_k_0.png 12°C dolaylarında olacak.

Gece sürüşü olacağı için, tüm katılımcı arkadaşların far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldiven ile sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Sağlam giyinin ha ! :rolleyes: :D

@Haşim Okyay

1- Haşim okyay :D
2- Sefa YILDIZ ( LEBLEBİ)
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Gelmek isteyenler listeye isimlerini yazmaları rica olunur.

slm

arkadaşlar üzerimden kamyon geçmiş gibi olmasına rağmen çok iyi bir turdu gelen tarkadaşlara teşekkür ederim

sevgiler

• Beğen
Pek kimsenin niyeti yok heralde :D
Neyse Leblebileride Artık Gelen Yiycek :p
Kaçırmayın Derimmmmmm :D

12 Aralık 2008 Avrupa Yakası Geleneksel Cuma Akşamı Turları Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Haşim Okyay
2. Ramazan Okyay
3. Sefa Yıldız
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

@Sefa Yıldız

Sadece leblebileri değil Sefa, kendi ellerimle demlediğim çayı da kaçıracak gelmeyenler :D

Olsun, hepsini biz yeyip içeriz :rolleyes: :)

Epeğidir de Çorum leblebisi yemiyordum ha :lick3:, çarşının neresindeki leblebiciden aldın Sefa leblebileri? :D

@Haşim Okyay

Vala Abi Şunun karşısından aldım :D
(link)
Ve Çorum Belediyesi Bisiklet kullanan hemşerilerine kızarak düzensiz park ettikleri için Çorum'a 19 adet bisiklet park yeri yapmış bu resimde bir örnek çektiğim fotoyu yarın atarım artık,Bizede kızsalarda şunlardan en azından sahile bi kaç adet yapsalar. :eek:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri