Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Günaydın Avrupa Yakası
Şu anki tahminlere göre çarşambadan sonra hava açıyor yağmur yok:D ama soğuk olacakmış.

Scudo
günaydın avrupa yakası günaydın dostlar.güzel birgün geçirmeniz dilegiyle.

Selamlar Arkadaşlar;

Üzücü bi haberle karşınızdayım. Malum, bir aydır falan aranızda olamıyorum, hepinizi çok özledim, ama sınavlar ve sağlık problemleri vs. girdi araya. Bir türlü olmadı. Tam bu aralar tekrar sizlerin arasına katılmaya çalışırken, bu sabah (Pazar) maalesef bisikletimin çalınmış olduğunu gördüm. :(

Apartman boşluğunda zincirle bağlıydı :( Bizim buralar pek hırsız giren yerler değil ama ara sıra oluyor, sabaha karşı apartmana girip zinciri kırmışlar. Aynen götürmüşler bisikleti.

Büyük ihtimal bisikleti ya uzağa götürüp satacaklardır, ya da parçalayıp satacaklardır diye düşünüyorum, ama yine de sizlere haber vermek istedim. Hatırlarsınız belki zaten, Trek 3700 siyah-gri, Velo sele, Suntour XCM ön maşa (zaten maşadan tanınabiliyo), sele altı çantası, Amoeba bar-end (boynuzlar). Valla yolda bi yerde görürsünüz belki diye yazdım, inşallah parçalamazlar da çıkar bi yerden. Tel: 0535 658 69 27

Aşağıda bir iki foto da koydum, belki faydası olur.
Uzun zamandır yazmıyodum ama sürekli forumun takibindeyim biliyorsunuz. Kendinize çok iyi bakın, herkese iyi bayramlar...

Saygılar, sevgiler...
Emrah KUYUMCU

http://www.emrahkuyumcu.com/trek1.jpg

http://www.emrahkuyumcu.com/trek2.jpg

http://www.emrahkuyumcu.com/trek3.jpg

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Eyvallah sağolun, ben de sabahtan beri küfür yağdırıyorum şerefsizlere. Polise gitsem bile faydası olmayacak. Olur ya bi ihtimal parçalamadan satarlar bi yerlere de, bir yerlerde görünürse tel numaramı yazdım arkadaşlar. Allah hepsinin belasını versin...

sana hiç gerek yok kardeşim görmem yeterli çeker alırım olmadı izlerim yerini bellerim yeterki rastlayayım şerefsizlere:boese157:

bisikletinin çalınmış olmasına üzüldüm emrahcım:(aynı şeyleri bende yaşadım vakti zamanında.üstelik ikikere.ve biliyormusun dostum herikisinide buldum bisikletlerimin.çalındıkları zamanki durumlarında degilllerdi tabiiki ama sonuçta erveya geç bulundular.umarım seninkide bulunur.aklımda olacak inşallah görürrüz biryerlerde.geçmiş olsun kardeşim ve Allah topunun cezasını versin.

çok geçmiş olsun kardeş..umarım bulunur dicem ama sanmıyorum..ama Allah çıkarsın onlardan inşallah...bu arada bütün müslüman aleminin kurban bayramını kutlarım.sizleri özledim canlar ama havalar soğuk ve katılamıyorum..süleyman abiye özellikle selam ederim..abi unutma saunaya gidicez sen haber et yeter..selamlar...

emrahcım geçmiş olsun, inşallah bulunur yoksa bayramın zehir olur kardeşim.kurban bayramını canı gönülden kutlarım.kendine iyi bak.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Kuyumcu
tüm avrupa yakası pedal grubunun kurban bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi temenli ederim.

olivrıum kartalı:cool:

emrahcım geçmiş olsun:boese157: ,allah daha iyi bisikletler nasip etsin,:)
fatihcim bende seni özledim, sauna olayını en kısa zamanda gerçekleştirelim,biz bayramin 4. günü çatalca yapıcaz senide bekleriz inşallah.:)
tüm kardeşlerimin bayramını kutlar, yanaklarınızdan öper,nice bayramlara erişmenizi dilerim.4,gün sabah saat 07de görüşmek dileğiyle,iyi bayramlar

Günaydın Avrupa Yakası

Bugün Bayram büyüklerin ellerinden, küçüklerin yanaklarından öper, hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim

@dunyaikincisi

gecmis olsun kardesim, simdi okudum. insani bu hirsizlik olaylari kadar sinir eden birsey yok.

ancak polis'e gitmeyi ihmal etmeyin. bu cok onemli. kayitlara gecmesi acisindan. cevredeki tum asayis olaylari takip edilip rapor tutuluyor, sayet artma varsa onlem alinmasi gerekiyor, kayda gecmesi onemli. diger yandan da bulundugunda ispatlamak icin elde bir tutanak olmasi.

tekrar gecmis olsun.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri