Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Süleyman abi malesef gelemiyorum:( :River-102 yarın akşama maç sözüm var sınıflar arasında olucak

Scudo
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu??????????????????????????????

@nighteagle1

Var var, olmaz mı. Akşam mesaicileri burada Süleyman abi :D

geldim geldim yarın bensiz olmaz motor grubunu ekiyorum yarınnnnn :)))

@VOLKANRR

süpersin volkicim.ozaman hadi bakalim listeyi duyuruyu bekliyoz,kaptancim sen geliyosun dimi,:)

Uyumayın uleeeeyn ! :045:

Şimdi yarın akşama kısmetse sucuk mu yapılıyor köfte mi? Yoksa sucuk-köfte mi?

hayırlı akşamlar tüm avrupa yakasına.
selimcim başınız sagolsun.Allah geride kalanlara saglılı ömürler,sabırlar versin.
demek yarın akşama mangal var hı.oh oh oh ne güzel:)
ama ne yazıkki ben yarın akşam mesaideyim:( bugun akşamdan söylediler yarına iş var diye.ama yinede bakalım olur olur ya belki vazgeçilir.yarın ola hayrola.

@R.Okyay

ramocum gecikmeli katilirsin., farketmez.

hasim isteyen sucuk ,isteyen köfte yesin ,ikiside olsun:D

Bari ben geleyimde Süleyman Abi en azından Gitmeden Birer Fanta Yaparız :D ne yapalım :D

Direk işten gelecegım ıcın spor gıyınemeye bılırım ama Yinede gelecem :D

@Sefa Yıldız

farketmez nasil gelirsen gel sefacim, fantada yapariz

Günaydın,
Bu akşam mangal! :)
Tamam, en az 5 kişi olsun boşuna yakmıyalım mangalı ;)

"Günaydınlar Avrupa Yakası''
Dimle Bir şarkı LEblebi koydum tasa kız annem ,Doldurdum basa basa kız annem :D

Acaba diyorum benim bisikleti çoruma götürsem ortobüs firmasıyla konussamda Alyanla 2 dakika'da parçalasam,Sizleri çorumda Gezdirsem ne güzel olurdu..

@nighteagle1

gelmezmiyim be yawwwwwww :lick3: :lick3: :crazy292:
sucuk-ekmek şenliğine gel koş vatandaşşşş koşşşşşş

sefa akşama koy o leblebileri cebine,ben sana anlatırım nasıl doldurulduğunu :D muhahah :D

Sefa furş yatağını yaptırdın mı?
Yaptırmadan aman ha!..

Atalim mi bisikleti otobüse vay vay,
Bizim icin Çorumlarda gezer misin vay vay,
Fantalara leblebiyi katarmısın vay vay,:D

AVPG mangal yakar ocakta,
Şimdiki ...... ne hoş olur kucakta vay vay.

Atalim mi bisikleti otobüse vay vay,
Bizim icin Çorumlarda gezer misin vay vay,
Fantalara leblebiyi katarmısın vay vay,:D

günaydın avrupalı pedalşörler, mecidiyeköyden kucak dolusu sevgi-saygılar gününüz aydın olsun. hava açık hafif güneşli güzel bir gün.

tur için hazırız.:ci: :cool: :D

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Günaydın Avrupa Yakası pedal dostları. Akşama kimseye söz vermeyin bak, üzülürsünüz ;) :D

@Levent_K

Heeyt ! Levent abimize bakın hele :D

@Levent_K

Yaptırdım abi aldım bi alyan takımı yalcının kadroyu saatık zaten furş tekımlarıda aynıydı sirkeciye Getirdim ordakai sizin yapmaya calıstıgınız yuvanın ustune bı tane daha koydular Şimdi Taş gibi oldu ;)

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Bu akşamki çarşamba etkimliğimizde mangalda sucuk-ekmek keyfi ile bayram öncesi buluşmamızı yapıp,fantalarla gecemizi şenlendireceğiz.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih :03.12.2008 çarşamba

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak :D

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri