Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selim,
dedeni kaybetmene aynı acıyı yaşayan biri olarak çok üzüldüm,insana vermiş olduğu hisleri çok iyi bilirim.
tüm kederli aile eşrafınıza sabır ve baş sağlığı diliyerekten mekanı cennet olsun kardeşim.

bu arada herkese hayırlı bir gün dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Scudo
hasimcim nerelerdesin yüzünü gören cenletlik oluyor.

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar.ee ne yapıcaz bakalım çarşamba günü neler düşünüyosunuz...

çarşamba performans turu olur herhalde, listeleri yapalım derim.bu akşamda kısa idman turu yapılabilir arkadaşlar.

@ayhan248

Abi çok yoğunum ya, bayram önü ya birde. İyice sıkıştık, ödemeler yetişsin diye harıl harıl mal geliyor. Dün yine 24:00 de girdim eve.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
canım acayip işkembe çorbası çektiki sormayın :p
hani imkan olsada bol sarımsaklı sirkeli şapurşupur götürsemmm :eek: :eek:

hüoppp pedalcılarrrr bayramda kim nereye gidecek,şehir içinde kalan olacakmı.. ?

bizde bayram etkinliği yapalım,aynı zamandada bayramlaşmış oluruz.

hepimiz süleyman ağbi ve volkan ağa'nın elini öpüp bahşişlerimizi alırız...:D

muhahah :D :D

@Nedret Günaydın

eeeeeee bu lafı duydukdan sonra ben bayramda şehir dışındayım diyiyorum :D

@VOLKANRR

duyduğumuz iyi oldu :D giderken mangalıda götür yanında ama biz oraya geldiğimizde mangalsız kalmıyalım :D :D :lick3: :crazy292:

öncelikle selimcim basiniz saolsun kardesim:( (klavye bazi harfleri yanlis basiyor!)
nedret bayramlasmaya bekliyorum insallah. :)
avrupa yakasi itiraz istemem:) yarin aksam yesilyurt sahilinde sucuk ve köfte mangal partisi yapiyoruz tamammi,caninimiz acaip mangal çekti
sahilde lambalar yaniyorsa dalgakiranda,yanmiyorsa hemen merdivenlerden inince sagda mangal yerimizdir ok mi?ayran kola ve soguk fanta ayrica mevcuttur.herkesi bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Mangal? :lick3: Kulağa hoş geliyor, ne zamandır da yapmıyoruz. Ben yine de söz vermeyeyim dostlar. Malum, bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor yine benim burada.

levent mangalbasi sensin ,hüseyin senide lüpletmeye bekliyoruz,zaten sürekli katilan arkadslarin ismini tektek yazmiyorum

@Nedret Günaydın

Ben istanbuldayım bayramlaşım havada güzel

temu biz ne diyoz sen ne diyosun,birak simdi bayramlasmayi,yarin aksam diyoz mangal diyoz.:D geliyosun dimi diyoz.:D :D
volkan sende yol bisikletini denemis olursun bakalim binebilcekmisin??????

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri