Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Séfa

Tamam, Karaköy de beklersin sen. Zaten önünden geçecekler. Ben söz vermiyorum gelmek için. Ramazan abimin de geleceğini sanmıyorum :D

Scudo
@Haşim Okyay

Tabi hayatım sen istersinde olmamı ?

(link)
(link)
(link)
(link)
Son RESİM nedret abiye özel hep soruyodu canavarı :D

http://www.hizliresim.com/2008/11/10/3443.jpg

Heyt bea ! Karizmaya bak, yavrum benim, yürü bea :eek:

Ehü ! :D

Allah Allah, yazılan mesajı niye bir arka sayfaya atıyor anlamadım ben ya :7: :unsure: :eek:

selam avrupa yakası sefa burdan gene söyliyim geçmiş olsun kardeşim dikkat etmek lazım moralini bozma bisikletten de soğuma ben kaza yapınca bir soğuma gelir hep bana:D

bu arada Haşim abi dediğin gibi bir sorun war galiba saatlerde yanlış ve msjlar karışmış tuhaf...

Saat farkından dolayı öyle bir problem oluşmuş evet. Durumu düzeltmek için silmek durumunda kaldım haberiniz ola ;)

neler oldugunu tam olarak anlamadım ama kötü birşeyler oldugu kesin:(kim kaza yaptı sefaa?senmi yalçınmı:(neler oldu anlatın bakiyim bi.

@R.Okyay

Abi durum Biraz karışık,Belim agrıyor azcık sol omuz ve kol bolgem de agrıyor üstüne düstüm allaha şükür pek birşeyim yok.Bisikleti sormayın jant çemberi 8 çiziyor niko abim önemli değil 10 dkk lık işi var dedi ama tam olarak bilmiyorum..Ölmedik ya duacıyz Haşim abim olsaydı orda bana artçılık yapar kızardı artçı bir geride bir ilerde bende durmadan bastım ayar kaçtı...

@Séfa

boşver cantımantı be sefaa...Allah korumuş.çok daha kötü olabilirdi buna şükür.
tekrar geçmiş olsun kardeşim.acil şifalar diliyorum.görüşürüz

@6500

Yarın belirleriz inşallah Cemil kardeşim ;)

Akşamlar hayr ola Avrupa Yakası. Bugün de yattınız hadi bakim :D

Görüşmek üzere..

slm
arkadslar*çok*şükür*forum*açıldı*bi*haberdim*valla*ne*oluyor*diye*hehe*ama*pekte*birşey*oldugu*yok*tabi*pazar*günü*ne*oldu*onu*merak*bir*bakayım*ben

@Séfa

SEFA GEÇMİŞ OLSUN,UMARIM SENDE VE BİSİKLETİNDE FAZLA HASAR YOKTUR.
KENDİNE İYİ BAK.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri