Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
İyi günler Avrupa Yakası..

@Haşim Okyay

Öncelikle sana da geçmiş olsun abi. Valla şifayı bende kapmışım iki üç gündür ölüyorum.Hastanelerdeyim bu aralar.Okula falan gidemiyorum.Bu ara gelmeyebilirim turlara.

Scudo
evet forum açıldı sonunda...forum kapandı turlara katılım azaldı bakalım inş. yeniden artar...

bir*cuma*günü*daha*geride*kaldı*rüzgarlı*vegüzel*bir*akşamdı*katılan³arkadaslara*teşekkür*haftaya*yine*beraber*sıcak*çaylarımızla¹görüşmek*üzere*bu*sefer*sahlep*içeriz*sıcak*sıcak

evet güzel bol rüzgarlı fakat zevkli bir turdu bizimle birlikte pedal çeviren herkese teşekkür ettim ayaklarınıza sağlık.görüşmek üzere...

ayaklarınıza saglık arkadaşlar:) bu havadada sıcak çaylar negüzel gitmiştir.
birsüre belki aranıza katılamayabilirim.ama bellide olmaz tabii.EREN izin verirse gelirim:)))

GÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Avrupa yakası :D
Hadi Hazırlanın yarın Güzel bir gezi var nedret abi,Haşim abi Kimler geliyor çatalcaya Gruppppppp uyumayın ...
Liste açılışı beklıyoruz :)
Niko abi Çatlaca gezısı var dedi Haberiniz var mı ..?

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeee ;)

sefam evet yarın gezimiz var beyawwwwwwwwwww,duyuruyu ilgili bölüme açtımmmmm :boese153:

Günaydın dostlarım. Nihayet forum eski haline dönmüş gibi. İnşallah bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamayız. Psikolojik sorunlar çıkıyor bende :D

Evet, yarınki Çatalca turu, güzel bir günün habercisi. Ama ben artçı olmam söyleyeyim Nedret :eek: :D Geçen sefer kondisyonumun yarısından çoğunu başkalarına adadım :rolleyes: :D

Söz vermeyeyim diyorum yine, gelirsem sürpriz olsun ;).

Nedret, bizim grubu bi yerde topla, otobüs durağı uygundur. Hep birlik gidilsin.

Florya-yeşilköy-bakırköy istikametinden gelecek olanlar için toplanma noktamız

Bakırköy sahil yolu üzerindeki hipodroma dönen köprünün altındaki otobüs durağı.

Toplanma saati:06:45

Hareket saati: 07:00

Bu çıkış saatine göre Zeytinburnu-sirkeci arası guruba katılmak isteyenler bu çıkış saatini baz alabilirler.

günaydın herkese... sonunda forum açılmılşşş

Şimdi forum 1,5 ay geçmişe döndü ya. Bu 1,5 ay boyunca yaşanan şeylerin aynısını tekrar yaşayacağız mı acaba :eek:

Muhaha ! :D

o zaman 1,5 ay öncesindeysek :boese153:

durun ben bir kaç tahminle kehanette bulunayım :D

rasim ağbimizin oğlu olacak :D
ben alanyada yarışa gidicem :D
haşim basür olacak :003: :cheer:

@Nedret Günaydın

Ehüehe! :D

Rasim kim ula? İleriki günlerde mi grubumuza katılacak :eek: :) Yoksa üzerinden 1,5 ay gibi uzun bir süre geçtiği için unuttuğumuz bir abimiz mi? :D

tamam niko abi ve haşim apey bu soru 2 nize ?
Neden sirkeciye gidiyoruz ?
tam tersine değil,Karsıdan gelen grubu karsılamak ıcın mı ?
Yoksa sırkecıden toplanıp hep birlikte ordan cıkmak ıcın mı ?
dur kalk dur kalk yapmayı sevmiyorum da zaten yolda uzun ?
Fazla durmamız zararlı olmamı :D
Ve bu arada benım geotech ın furş takımını tam oturtamayan bisikletçiye selamlar :mad:

@Haşim Okyay

Aman haşim abi ben ne anlarım güzergahtan ?
ben sadece sürerim benim işim zevk almak ben sabah 6.30 da köprüde olcam ;) ordan nere giderseniz peşinizdeyim ;) :ci:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri