Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bırakın yaaa ne ıslağı adamlar tranvaya binmişler mızıkcılar nolacak

slm avrupa yakası pedalsever dostlarım
evet haşime bende katılıyorum bu sefer waffle kuru ve bize yakın olan yerden yiyelim abi
volkan abi lafım sana bu arada nereye kayboldun yağmurlu akşamda hala anlamiş değilim:D
süleyman abi merhaba akşam herhangi bir şeye ihtiyaç varmı abi eğer varsa buradayım bu arada iftardan sonra yeşilköydeki molamızda 3 ü 1 yerdeler benden am birileride sıcak su getirirse iyi olur dostlar yoksa toz halinde içeriz :D

@VOLKANRR

Kaptana Şikayet Edelim Volkan Abi :D

Ceza Versin Travnvaycı Pedal Dostlarına.. :p

@Séfa

Asıl cezayı sizlere kesmek gerekli Sefa :045:

Arkadaki grubu beklemeyerek pedal basan sizlersiniz. Hani beraberlik? Hani gruptan kopmamazlık? :045:

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Gündüz
@hgunduz

hüseyin o zaman sen kartaltepedeki karakolun sokağındaki ,karafından 3 tane pide, 3 ekmek alırmısın

len içinizde en yavaşı benim beee:) ulen diyorum bunların bize şimdiyedek yetişmiş olmaları gerek yediğimiz sulardan dolayıda durmayı yemedi ..... ha gelirler ha gelirler derken yol bitti hele eminönü katlı otoparkın önünde biriken lağım sularından sonra dahada bir hızlandık :D

@VOLKANRR

Arkada olup bitenden haberiniz yok ki :045: Patlayan lastik mi var, düşen bir arkadaşımız mı var. İyi ozaman, bırakalım arkada kalan arkadaşlar ne yapıyorlarsa yapsınlar, beklemeye ne hacet demi? :045: :box2: :10:

Bu arada, akşam mümkünse biriniz fotoğraf makinesi getirebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: BooRockRR
@nighteagle1

Süleyman abi vallaha çok istiyorum gelmeyi ,ama maalesef bu akşam başka bir yere davetliyiz:(İçim giderek okuyorum zatenbütün mesajları.

Bebek'te de fazla duramadık zaten,yoldada yağmura yakalanınca doğru dürüst sohbet bile edemedik:eek: En kısa zamanda görüşürüz umarım.Beni de düşünüp çağırdığın için ayrıca teşekkür ederim.

Hepinize afiyet olsun şimdiden.Allah kabul etsin

@VOLKANRR

Senin yiyeceğin çekiçten beter olacak akşamı halatlamı çekiyosun çek çek te allaah çektirmesin...:10: :box2: :2gunsfiri :brutal324 :000002158 :violent-s

cuma akşamı iftara katılım listesi

1.kaptan
2.süleyman
3.haşim
4.Koray Karaman
5.hüseyin gündüz
6.levent
7.volkan
8.bugra
9.selim
10.Burak (misafir)
11.
gelecekler listeye adını eklesin lütfen.
evet beyler listeye eklemek için son 1 saat,sonra üzülürsünüz.

Haşimm Abiiiiiiiiiiiiiiii :D

Florya'ya Gelirseniz Bana sıcak Çayından Ayır gelicem:D Florya'dan Size LEBLEBİ Getiricem,Gelmeyen Üzülür. :)

@Séfa

Çay için söz vermeyeyim birader. Orada olan içer :D

Herkese benden çay ! Nedret`e yok :boese153:

evet beyler herkese iyi hafta sonları,ben biraz erken :vroam: ,alışverişleri halledeyim,parkta görüşmek üzere , hepiciğinize iyi iftarlar.

Kavaklı parkta bank var,
Ama masa, sehpa hatırlamıyorum orada!

görüşmek üzere....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri