Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
çık ıslak bi o kadarda kyifli bi geziydi
avrupa yakası pedal grubuyla daha bi zevkli oldu
her zaman beraber pedal atmak dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Gündüz
Scudo
Lanet olsun Yine dükyandayım,Yine orucumu burda acıcam ve yine kurufasulye+pilav var nefret ediyorum evde acamamaktan:mad:

@VOLKANRR
teşekkürler dostum iyiyim ufak defek sıyrıklar var sadece

eeehh be volkan sen nasıl bi adamsın ne diyim sanaa cemil (6500) kaza yapınca orda takıldık diyeee bastın gittin beklemedin... Alacağın olsun vallaaa :boese157:
Aynen kimse kusura bakmasın durduğumda donma tehlikesi geçirdiğimden yeşilköye kadar bastım bende...
Su anda nasıl olduğuma gelince gece 12 de geldiğimde eve halim içler acısıydı bisikleti içeri bile alamadım bi ara eminönünde yol okadar suyla dolmuştuki bisikletin sadece gidonu gözüküyodu tekerlekler yoktu bisiklet gitmekte zorlanıyodu... Bi de bu gün üstüne londraya gittim geldim yarın bütün gün uyurum artık!
Size keyifli geziler ve iftarlar...

Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakasının yağmura, çamura, sel ve kanalizasyon sularına, arabaların sıçrattığı sulara göğüs gererek pedal basmaya devam eden pedal manyağı dostları :eek: :p

Ve işte, beklenen gün geldi çattı. Akşam kimseye söz vermeyin, üzülürsünüz ;) :D

gunaydın arkadaslar (:)

levent aksama nasıl gıdecegıne karar verdın mı ?

Günaydın Avrupa Yakası Bugun Size Katılamıyorum Bisiklet Yanımda Ama Kaskım Yok kuralları Bozmayım:D Kaptan kızar Size Hayırlı İFtarlar :D

"avrupa yakası"

günaydın sevgili dostlarımmmmmmm ;)

kısmetimize hava günlük güneşlik,olmakla birlikte daha şimdiden karnuım zil çalıyor.
menüyü zengin tutmamız iyi olduuu :)

şimdi duyuruyu yapıyorum ve herkes ona göre kendini ayarlasınki kaçırdım diye üzülmesin sonraaaaaaaaaaa :boese153:

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Bu haftaki etkinliğimizde Mübarek Ramazan-ı şerif ayına istinaden İftar programımızı uyguluyoruzzzz.
Malzemeler toptan alınıp katılımcı sayısına bölünerek,afiyetle yemeklerimizi lüpletiyoruzzzzzzz

Rotamız:Bakırköy sahil yolundan,devam ederek Ataköy 5.Kısımda bulunan KAVAKLI park........

Buluşma ve toplanma yeri:Bakırköy Sahildeki BP Benzin istasyonu

Toplanma Saati :18:30

Hareket saati :18:45

Tarih : 19.09.2008 Cuma akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu yağmurlu olma ihtimalide var,bu günlerde havalara güven olmuyor tedbirli olmakta fayda var.

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Dostlar, küp şekeri ve bardakları unutmayalım ;) Ben kaşık getireceğim :D

Termosları şirkete getirdim çantayla. Buradan demleyip getireceğim :crazy292: :D

Ulen bak, değerinizi bilin ha :D

İftarda herkese benden çaaay ! Nedret`e yok :boese153: :D

Bu arada, ışık sorunumuz olacak mı parkta? Aydınlatması yeterlidir demi :rolleyes:

günaydın gırtlağına düşkün avrupa yakası pedalcıları.evet kaptanda gelmiş,katılımcı listesinin son durumuna bi bakalım ,zira alışverişi ona göre yapıcaz.

cuma akşamı iftara katılım listesi

1.kaptan
2.süleyman
3.haşim
4.Koray Karaman
5.hüseyin gündüz

cuma akşamı iftara katılım listesi

1.kaptan
2.süleyman
3.haşim
4.Koray Karaman
5.hüseyin gündüz
6.levent
7.volkan
8..........
şimdi gelecekler listeye adını eklesin lütfen.

@Haşim Okyay

haşim küp şekeri alışveriş listesine yazdım,bardakları levent getiriyor,
parkta ışıklar var zaten hava iyice kararana kadar bizim iftar bitmiş olur.

@bugar

1- sefaköy eve gideceğim, bisikletle hemen yola çıkacağım.
Sen de gelirsen kesin bisiklet diyorum. Yine aynı yerde buluşuruz.
İftara yetişmek için buluşma saatı en geç 18:45 olmalıdır. E5ten Gelebilir misin o saate?

2- Sefaköy buluşma yeri yine aynı olmak üzere seni 17:00 da arabayla geçerken alırım.
Bisikletsiz olacağız bu durumda ikimizde! arabayla gelirsem ışıkta ayarlayabilirim.

3- Sen gelmezsen ben direkt olarak bakırköy servisiyle bakırköye gideceğim sefaköye uğramadan bisikletsiz. Bıçak ve bardakları aldım yanımda!:)
bu durumda hazırlığada yardım ederim Süleyman Abiye!

Not: Sefaköy eve gidersem kek yaptırmıştım oda gelebilecek!:)

@Haşim Okyay

herkese sınırsız nescafe ama malum her zamanki gibi yine malesef haşime yokkk

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri