Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Süleyman Abicim;
Valla kusura bakmayın,,Ortaköy'de Vedalaşamadık..
Ortaköy'den Yola Çıktık Tek durduğum yer Speddy gonzales'le motorun carpıstıgı yer oldu onun dısında dur durak bılmeden florya'ya bastım saat 11.45'te evdeydim...
Ve benim telefon sizlere ömür..:D

Scudo
@Séfa

sefacım kusura bakacak bişey yok,sen sağlim eve döndün ya gerisi önemli değil,biz senin önde olduğunu haşim arayınca öğrendik,biz siz geride diye 2 -3 kere durduk bekledik ,sonra hüseyinin lastiği 2 kere patlamış onları bekledik onun için bayağı geciktik.telefon için üzüldüm inş. daha iyilerini alırsın.

@nighteagle1

Valla Biz Yanlış hatırlamıyorsam volkan Abimle psikopata Bağladık dur durak bilmeden gittik ismini net olarak bilmiyorum kusuruma bakmasın ama lastikleri kırmızı sızın gıbı oda yeşil kıyafet vardı saolsun Bana göz kulak oldu zeytinburnundan sonra ayrıldık gerisi yolun zaten en sıkıcı bolumuydu..

@Séfa

sefa ismi doğru hatırlıyorsun ,o abi volkanrr:D hani psikopata bağladığınız kişi ,:D kırmızı lastikli,:D yeşil kıyafetli:D :D :D :D :D y asüper yaaa:D :D
volki nerdesin:D :D :D :D

Millet, yarın için program hazır mı? Son durum nedir? Kaptan niye açılışı yapmıyorsun :045:

haşim dün geceki yağmurdan sonra herkes tırstı,cuma ile ilgili hiç bi laf etmiyo
kimse:D neyse ki hava durumları cuma için yağış göstermiyo,onun için biz iftarımızı kararlaştırdığımız şekilde gerçekleştirelim derim ben

Ahanda Size cuma İçiçn Teklif,
Süleymaniye'de 10 ytl Ye Çorba,KURUFASÜLYE+Pilav+su+ÇAY..
Tutsun tutsun en fazla 15 ytl tutsun..?
Gelen var mı?
Süleymaniye Camiinin o güsel havası ve esintisi manzara süper Oke gelıoyoruz derseniz.. Yerleri Ayırtıyım olmadı Sizin Cuma günü tur olursa en fazla florya'ya yetişe bilirsem çay bhaçesine gelebilirm abilerim...İftar'a Yetişemem Çünkğ Çalışıyor olcam ..

ya suleyman abı bız sızden ayrıldıktan sonra ne yaptınız huseyının lastıgını yapıp pedalmı bastınız tranvaya bınebıldınızmı?

sefacım kuru fasülyeye ramazandan sonra gideriz inş,bizim program hazır,sen takip et yetişebilirsen gelirsin ,olmadı iftar sorası bi florya yaparız ona katılırsın.

@glopusgold

kerimcim biz sizden sonra tramvaya bindik,lastiğide tramvayın içinde yaptık,zeytinburnunda son durakta inip bakırköye 10 dakikada vardık yani iyi oldu

@nighteagle1

OHHHHHHHHHHH KEYfe Bak Tranvay He:boese157: :D
Ayıp Be Abi insan Arar Sefa Bizde Tranvaydayız Der bizde Volkan Abiyle yolları Bitire Bİlmek için durmadan pedal attık.
Moralim bozuldu Bak şimdi Nerde Haşim Abi ???
Oda Bindimi tranvayaaaa hani yagmur camur farketmez di:D:D:D:d:ci: :cool: :ci:

@Séfa

Size kim dedi ulen önden basıp gidin diye? :045: Telefonla görüştükten sonra niye beklemediniz? :045:

Tramvay da teknik elemana ihtiyaç vardı, yoksa ben basacaktım pedal. :D

@Haşim Okyay

Ahuhuhuhuhuhuh.... :D :ci:
Tamam abi tranvay'da Teknik eleman sorunu varsa önemli değil..
Keşke bir mesaj atsaydınız...:

cuma akşamı için iftar menümüzün son durumu

açık büfe iftar menüsü
Pide yada ekmek (karafırın)
Zeytin siyah (duble gemlik)
Zeytin yeşil (ayvalık)
Beyaz peynir (ezine )
Kaşar peynir (eski kaşar,edirne)
tereyağ (trabzon)
Ton balığı (penguen)
Salam (ikbal)
dana jambon (ikbal)
pastırma (kayseri)
Domates(çanakkale)
Salatalık (çengelköy)
Tatlı tulumba (rumeli tulumbası)
Çay (ÇAY ÇİÇEĞİ MARKA)
Nescafe(3ü 1 arada)
sıkma portakal(vaşington)
hurma (saudia arabia)

not:kimse levent ağbiye sormadan masadan bir şey yemeye kalkmasın kepçeyi yer kafaya

evet beyler enson burda kalmıştık.
iftar yeri ataköy 5.kısım cami önü kavaklı parkın ön kısmındaki ağaçlık alan.

vay sahtekarlar biz sefa kardeşimle yolları yiyip bitirelim sizler kıvırın tranvaya bini uh diyorum size başka birşey demiyorummmmmm:boese157:

dün kendime şaşdım kaldım valla hiç dinlenmeden bebekden güngörene kadar pedalladımya ben bile kendimden korkdum :D

sefa kardeşimle zeytinburnu sapağına kadar beraberdik orda yolları ayırdık sağsağlim gittiğine sevindim :)

az evvel bisikletime bakdımda benim bisikletimmi diilmi anlayamadım birtek jantlardaki şeritler andırıyor gerisi acayip birşey olmuş belli olmuyor :eek:

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
buarada cemil kardeşimize ne oldu 6500 bri yazsın buraya

@VOLKANRR

Ufak bir kaza, önemli bir şeyi yok.

Tabi siz önden basıp gittiğiniz için olanlardan haberiniz de yok :045:

@nighteagle1

abı valla cok sevındım tranvay gorevlılerının sızı kabul etmelerıne

aslında butur gezılerde onden basıp gıtmek yanlıs bısey grup halınde hareket etmemız gerekıyor en basıt ornek cemıl kardesıme araba carptı sadece bıkac kısı vardı huseyın lastıgı patladı gerıdekı 3 kısı yardım ettı v.s. bıdahakı gezılerde grubu bozmadan gıtmemız bızım ıcın en saglılısı olucak cogunluk olarak hareket edersek bızım lehımıze olur herzaman

volkan bebek güngören bi solukta basıyorsun,yakında şehirler arası turlarada başlarsın,artık seni kimse tutamaz.:D ne zaman dolmabahçeye geldiniz kardeşim ,biz o sırada ortaköydeydik,:) biz tramvaydan sefayı aradık ,ben eve yaklaştım dedi biz inanamdık yalçınla,helal size valla

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri