Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
onu çıkardım ne demek olduğunu sonradan da Koray oranın nerde oldunu bilmiyorum:D kısa bi tarif işi çözer

@kafile

selim hani veliefendinin sonundan bakırköy sahil yoluna çıkıp BP ye giderken
sağdan içeri bir yol giriyor ya ,bakırköye, o sokak işte iskele caddesi , ordan sağa gir ,biraz yukarda solda bike outdoor.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
@Haşim Okyay

yok biz böyle yol üstünde bulusamayız en iyisi ben arabayı capacitye bırakırım
öünde buluşalım :D :p

Akşama size katılamıyorum arkadaşlar, takıldım kaldım yine buraya. Bilginiz olsun..:mad:

@Haşim Okyay

Gözler sizi aradı efendm :):p
Bu kurs baya uzun sürecek gibi :)

Kursta verilen bilgiler gerçekten çok faydalı. ;) İnşallah devamsızlık yapmadan devam edeceğiz. :)

Kurstan sonra 4 kişi sıkılıp Florya yaptık bizde. ;)

Sıkıntıdan Florya :D
Ben de Eyüp yaptım :D
Bu arada bu akşam mangal war :):):lick3:

evet kurs güzel geçti faydalıydı içerde baya sıcakladım ama:D kurstan sonra yaptığımız florya turu da güzeldi dahaa ne olsuun:)

günaydın avrupa yakası grubu...arkadaşlar ikinci ders ne zaman...nedret bilgi alabilirmiyiz..güncel tutalım bu konuyu dewamlı yoksa ben çok unutkanım..:) derslerin olduğu gunlerde uyarılarınızı bekliyoruz..herkese hayırlı gunler görüşürüz inşallah akşama...mangal var değillll...:)

Günaydın,
Eğitim nasıl geçti, birdahaki gün ne zaman?

Günaydın Avrupa Yakası..

Birdahaki eğitim Perşembe günü. ;)

Akşama mangala hazır mısınız ? :D

Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın eğitime önem ve destek veren pedalsever dostları :)

İlk ders nasıl geçti? Hoca sıra dayağı çektimi? Ümit`in üzerinde neler denendi? Konuşanların isimleri tahtaya yazıldı mı? Tahtaya isimleri yazılanların yanlarına çarpı atıldı mı? Koray milletin üzerine tebeşir tozu üfledi mi?

:eek: :eek: :eek: Ehüehe ! :p

Günaydın gençlik iksirinin sahipleri! :)
Dolaşan bu mangal söylentisi nedir konuyu biraz aralayacak var mı?
Yani sanırım biri mangal dedi değil mi? :rolleyes:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri