Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
avrupa yakası günaydınlar,haşim akşam metinde biraz seni bekledim ,saat 8 gibi
sonra florya yaptım tek tabanca.....hava biraz serindi, çok süperdi...

peki haşim bisiklet şimdi tamam oldumu?daha doğrusu istediğin gibi oldumu?

@nighteagle1

Abi sadece frenler kaldı, balatalar ölü onların değişmesi lazım yenisi ile. Dün akşam temin ettim, bu gün akşam takılacak inşallah. Bir de vites ayarlarına ince bir ayar çekilmesi lazım.
Bunların dışında sıkıntı yok, kendime göre ayarladım zaten :D Canavar gibi maaşallah :D

yarın akşam nereye gideceksiniz kara verildimi,oylara bakılırsa eminönü revaçta ve açık ara önde ;)

baldırlarım ağrıirrrrrr :( boynum tutulmuş gibi,terleyince rüzgarmı çarptı bu sabah beni yaw :(

Geçmiş olsun.

Bence Eminönü yapalım.Zaten oy sonuçları da orayı gösteriyor. ;)

@hızlı

Büyük ihtimal Eminönü görünüyor Kaptan. Ama ben Yeşilköy diyorum :D

Yeşilköy - 1

Eminönü - 3

Sabah hava serin ve rüzgarlıydı, söylediğin olmuş olabilir Niko.

kaptan eminönü uygundur,sen duyuruyu yaparsın artık,sende katılsan iyi olur,yarış öncesi iyi antraman olurdu:D :D

Yeşilköy - 1

Eminönü - 4

Sonuç = Eminönü'ne gidiliyor. ;) Duyuruyu bekliyoruz. :)

biletlerimi aldımda karadenize gidiş için :D

26 temmmuz Cumartesi akşamı esenler otogarı
saat 21:00 de fındıkkale turizm' le hareket ediyoruzzzzzz ;)

hepinizi beni yolcu etmeye beklerimmm sevgili dostlarım,sizleri çok özleyeceğim.
dönüşümde getirdiğim kucak dolusu anılarla,yaşadıklarımı uzun uzun anlatacağım kısmet olursa.
kazasız belasız sağ salim dönmek için hepinizin hayır dualarına ihtiyacım var,dualarınızı eksik etmeyi unutmayın dostlarım.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
18.07.2008 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

bu haftaki etkinliğimizde Balık-Ekmeği bol soğanlı olarak kahkahalar eşliğinde löpletiyoruzzzz

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,zeytinburnu,yedikule,cankurtaran,sirkeci ve eminönü.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 18.07.2008 Cuma

Hava durumuna gelince bol kahkahalı ve adrenalin dolu olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Evet dostlar, duydunuz zilin sesini :D Ufak ufak listemizi yapmaya başlayabiliriz ;)

18/Temmuz/2008 Tarihli Avrupa Yakası Geleneksel Cuma Akşamı Turumuza İlişkin Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir :D

1. hızlı ( Kendi gelemese bile, biliyoruz ki kalbi bizimle :D )
2. Süleyman Abi
3. Koray
4. Umicek
5. Fatih Güven
6. H.Okyay
7.
8.
9.
10.

Turumuza katılmak isteyen arkadaşların, listeye isimlerini eklemesi ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterlidir ;)

@hızlı

Abi dur ya, gören de yarın akşam gidiyor zannedecek. Hemen başlamışsın özlemlere :p :D

Geleceğiz inşallah tabiiki. Seni yalnız uğurlarmıyız heç? Arkandan da su dökecem ben bir sürahi ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri