Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@hızlı

Oooo çamur ha, iyi iyi. Epeğidir de cilt bakımı yaptırmıyordum :D

Bu arada, her virajı ve her rampayı çek abi. Bizi nelerin beklediğini bilelim ;) :D

Scudo
@fatihgüven

fatih berekettir yağsın kardeşim :D
1000 e 1 kalmış

@fatihgüven

Yağsın abisi yağsın. Daha iyi, taklaya gelirsek fazla bir yaralanma veya sıyrık olmaz :D

@KoraY1459

bir yarışın süresi 02:00 saat olarak hesaplanıp,09:00 da çıkışlar başlıyacaktır kısaca toplu çıkış olmıyacak gibime geliyor koray,geçen yılın start saatlerine bakınca bu bilgiye ulaştım tabii bir değişiklikte olabilir

son olarak kategorilere göre start verilecek her katogori kendi içinde yarışıp finişe ulaşacak.

@fatihgüven

Büyük ihtimalle kayıt orada masa başında yaptırılır.Öyle olmasaydı bir duyuru yaparlardı. ;)

öyle bir şeyki !
federasyon tarafından yapılan bir açıklama var ve sadece yarış tarihi,kategoriler ve yer bildirilmiş.
konu ile karşımızda bir muhattap bulamadım açıkça kendim için söölim.son olarak oaray gidince ne olacak neler yapılacak hep beraber yaşıyarak öğrenicez.

not: koray bilgin olsun ulaşım için kendi imkanlarımızı kullanıcaz,sizin araba müsaitse sana yakın kişileri alabilirsin.

Niko sen nerede antremana çıkıyorsun sabahın 6 sında? Akşamları da çıkılabilir mi?

Ben buralardayım :D
Akşam çıkarsın Haşim abi ama Niko abi toprak zeminde antreman yapıyormuş yani karanıkta pek iyi olmaz :)

aksam oldu nerde olcaz hazırlanıyoruz eve gidicez
hadi bakalım hepinize iyi akşamlar

@fatihgüven

Biliyorum Fatih ;) olur canım niye olmasın. Hiç mi karanlıkta ve toprak zeminde bisiklet sürmedik? :D

@umicek

Oooohh, gidin bakalım gidin. Biz daha buralıyız. 1,5 saatim var :D Şafağım çok. Ehüehe !

Yarışa herkes arabasıyla mı gidicek yoksa başka ulaşım imkanları var mı ? :) Bilgi lütfen..

Akşamlarınız hayr ola Avrupa Yakası. Yarın görüşmek ümidi ile..

şimdi siz uyuyosunuzdur büyük ihtimalle ben 1 saat kdr sonra yola çıkıcam avcılara gidicem bisikletle "seykem" in yanına

onunda en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum alem bisikletçi görsün ama dimi :)

hepinize iyi uykular rüyanızda bana şans dileyin :)

taa oralara gidicem haşimsiz (turbosuz) :)

• Beğen
Tepkiler: seykem
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri