Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@hızlı

:eek: :eek: :eek: Şimdi anladım bizim Özgürlük Tutkunu`nun çantası neden bu kadar ağır :D Ehüehe ! Allah güç kuvvet versin Kaptan ;)

Scudo
hızlı bunların hepsini sen mi taşıyacaksın :) yoksa bi yardımcı tuttunmu :)
boşverin bisiklet turunu al bi karavan bisikletide karavanın arkasına atarsın
ister karadeniz turu yap ister akdeniz
:D :D :D

@H.Okyay

bu listede olmayanlarda var oda konserve kutuları,hazır çorba paketleri kurabiyeler,bisküviler falan artık duruma göre yükliycem bagajııı :D

Onu bunu boş verin de dostlar, Cuma ya ne yapıyoruz? :04: Balık kokuları yayalım mı etrafa? :lick3: Şöööle bol soğanlı, bol limonlu :lick3: :D

@H.Okyay

dolaşmaya karaköy tarfına gitmiştim baktım balık pazarında pişirip satıyorlar
hemen 1 porsiyon istavriti hüplettim ohhhh afiyet olsun bana :D :D

ama isterseniz cumayada balık yiyebilrim :D

@umicek

Ehüehe! Yarasın tosunumuza :p

Evet dostlar, fikir bekleniyor ;) Bir de balık yiyeceksek yine Yeşilköy`e mi gidilir, yoksa Eminönü`mü?

@fatihgüven

fatih yarış pazar günü değilmi
sizin gibi genc adamlar öle cabucak yorulurmu

@fatihgüven

Ehüehe ! Ulen gideceğimiz yol Yeşilköy olsa 10 km. Eminönü olsa 15 km. Yok bile okadar :D

ben her sabah 06:00 da toprak araziye gidiyorum antrenman için 25-30 km pedal çeviriyorum yarış hazırlığı olarak.
perşembe sabahı son antrenmanımı yapacağım ve aynı gün bisikletimi bakıma vereceğim.
yarış öncesi baldırlarımı dinlendirmek adına bisiklete cuma ve cumartesi binmeyeceğim arkadaşlar.
bu cuma turundada sizlere eşlik edemiyeceğim.

@hızlı

:045: :045: :045:

Ben mecbur bineceğim, çünkü hidroliklere alışmam lazım ;) :D

@fatihgüven

Yok, daha yapım aşamasında :D Biterse inşallah koyacağım resim ;)

@H.Okyay
hayırlı olsun hidrolikler

@fatihgüven
onun içi geçmiş:D

hızlı bu sıralar hep ekintiye getiriyo galiba...:D

Kaptanımız yarışa hazırlıyor kendisini. Avına kitlenmiş bir çita gibi yarışa kilitlenmiş durumda. İyi bir derece yapmak istiyor.

Benim giriş amacım ise derece felan değil, maksat eğlence, bir aktivite bir değişiklik olsun. Zaten istesem de yapamam derece, çünkü sırf bu iş için çalışan adamların yanında bizim kullandığımız bisiklet seviyesi çok çok altlarda.

O yüzden, fazla üstüne gitmemek lazım. ;)

• Beğen
Tepkiler: canmurad
dostlarım son yalova yarışında kafayı yedim,
olmıyacak yerlerde beni geçmeleri için fırsat verdim,konsantre olamadım,keçi gibi tırmandığım yokuşlarda nedense bacaklarım titriyordu ve inişlerden korktum.
şimdi bu kadar emek verip yarışın kaotik temposu içinde bunun olmasına tekrar kendime müsade etmiyeceğim.bu sefer kürsü yapıcam.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri