Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@umicek

@hızlı

:eek: :eek: :eek: Nereye bea? Paydos mu? Oooohh anasını satayım, bu saatte paydos ha. Adam lazım mı adam size? Geleyim ben :D Ehüehe !

Scudo
Abi bu parkur hakkında bir şey yok mu ya? Şekli, şemali, uzunluğu, çıkışı inişi felan gibi? nasıl gideceğiz otobüs varmı? Veya Cumartesi den gidip çadır mı kuralım? Nasıl yapacağız Kaptan?

haşim geçen seneye ait yarışla ilgili 10 dakikalık bir video filmi buldum
ahanda aşağıyı tıkla
(link)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@KoraY1459

Vaaay, hadi gözün aydın Koray ;) Juniorlarda derece bekleriz senden ona göre ;)

Bu arada, akşamlarınız hayr ola Avrupa Yakası, yarın görüşmek dileğiyle ;)

Akşamınız hayırlı ola Avrupa Yakası;

Herkes yarışa gidiyomuş yaw, bi biz mi kaldık :) Yaw, daha bi yarışa bile katılamadık, arazi tecrübem olsa gelirdim ben de belki. Millet, en kısa zamanda Florya Ormanı yapalım, kaptana duyurulur

Yarışa gideceklere şimdiden başarılar, en güzel derecelerle dönmenizi bekliyoruz, özellikle Haşim abi ;) yeni lisansınla ilk dakka golü bekliyorum senden :D hayırlı olsun bu arada, ne lazım çıkartmak için, ben de düşünebilirim belki daha sonra.

dünya ikincisi kardeşim başarılarının devamını dilerim, şimdi resmini görünce işin önemini daha iyi anladık tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Kuyumcu
günaydın arkadaşlar
bişey dikkatimi çekti avrupa yakası forumda sabit konuydu yine eski haline dönmüş bilginiz varmı ?

Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın yarış manyağı pedalsever dostları :D

@umicek

Evet dostum, eski haline bürünmüş. Ziyanı yok, benim bir bilgim de yok :D

Günaydın -yerinde duramayan- Avrupa Yakası :)
Sabitliğin kalkmasını iyi vurguladım ama :D

"avrupa yakası"
günaydın herkesçiklereeeeeeeeee :)

sevgili dostlarım
ulaşım için tırmalamaktayım ve sonuçları sizlerede aktarayım ;)
*kendi araçlarımızla gideceğiz
aracı olanlar
-hızlı
-umicek
-...
*kamyonetçi ile görüşüyorum götürüp getirecek ama kasada yolculuk yapcaz adet lazım bunun için bakalım sığacakmıyız
*tüm illerden arkadaşlarımız geliyor çadır olayı şahane olabilir
*yarışa dinç girelim derseniz sabah yola çıkarız

Evet dostlar, son durumlar nedir bakalım? Cuma kısmet ise ne yapmayı planlıyoruz? Polenezköye ne zaman gidiyoruz? Araç bulundu mu? Kimler geliyor? Kimler yarışacak? Yarışa girenler derece alabilecek mi? :D
Parkur hala açıklanmadı mı? Fazla bisiklet forması olan varmı? :D Ehüehe !

pazar sabahı haşim,
cadır bizi gece yorabilir malum fantadır-mangal ve muhabbettir alıp başını gidiyorrr :D :D

@hızlı

Ehüehe ! boş ver be abi yarışı, kuralım çadırımızı, yakalım mangalımızı, açalım fantalarımızı, vuralım muhabbetin dibine be ya :04: Muhaha !

Abi ya, kayıt nereden yapılıyor? Orada mı yapılacak masa başında? Belli değil mi daha?

Niko, bizi kim götürecek? :D

Şüüüüüüü, Avrupa Yakası. Yatışa geçtiniz yine ha ! :045: Yalnız bıraktınız beni yine burada :( :04:

ben burdayım haşim
ama nabalim benim lisans yok biliyosun öle yarış muhabbetine falan
katılamıyorum ondan yani :)

@umicek

:045: Bahane, hep bahane. İnsan bir merak edip sorar, arkadaşlar nasıl sağlayacağsınız ulaşımı, izlemeye gelelim mi, şu benim kaskı al da yarışta takarsın :rolleyes: :D felan gibi şeyler söyler insan. Ama hiiiç, nerdee :D İnsan bir motive eder dostlarını :D

Ön gidon çantası
Arka çanta
Sele altı çanta
Bel çantası

Çadır
Çift suluk
Mat
Uyku tulumu (tek kat)

Uzun tayt
Uzun jersey
Yün çorap
İç çamaşırı