Abi bu parkur hakkında bir şey yok mu ya? Şekli, şemali, uzunluğu, çıkışı inişi felan gibi? nasıl gideceğiz otobüs varmı? Veya Cumartesi den gidip çadır mı kuralım? Nasıl yapacağız Kaptan?
haşim geçen seneye ait yarışla ilgili 10 dakikalık bir video filmi buldum
ahanda aşağıyı tıkla
(link)
Herkes yarışa gidiyomuş yaw, bi biz mi kaldık Yaw, daha bi yarışa bile katılamadık, arazi tecrübem olsa gelirdim ben de belki. Millet, en kısa zamanda Florya Ormanı yapalım, kaptana duyurulur
Yarışa gideceklere şimdiden başarılar, en güzel derecelerle dönmenizi bekliyoruz, özellikle Haşim abi yeni lisansınla ilk dakka golü bekliyorum senden hayırlı olsun bu arada, ne lazım çıkartmak için, ben de düşünebilirim belki daha sonra.
sevgili dostlarım
ulaşım için tırmalamaktayım ve sonuçları sizlerede aktarayım
*kendi araçlarımızla gideceğiz
aracı olanlar
-hızlı
-umicek
-...
*kamyonetçi ile görüşüyorum götürüp getirecek ama kasada yolculuk yapcaz adet lazım bunun için bakalım sığacakmıyız
*tüm illerden arkadaşlarımız geliyor çadır olayı şahane olabilir
*yarışa dinç girelim derseniz sabah yola çıkarız
Evet dostlar, son durumlar nedir bakalım? Cuma kısmet ise ne yapmayı planlıyoruz? Polenezköye ne zaman gidiyoruz? Araç bulundu mu? Kimler geliyor? Kimler yarışacak? Yarışa girenler derece alabilecek mi?
Parkur hala açıklanmadı mı? Fazla bisiklet forması olan varmı? Ehüehe !
:045: Bahane, hep bahane. İnsan bir merak edip sorar, arkadaşlar nasıl sağlayacağsınız ulaşımı, izlemeye gelelim mi, şu benim kaskı al da yarışta takarsın :rolleyes: felan gibi şeyler söyler insan. Ama hiiiç, nerdee İnsan bir motive eder dostlarını