Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ooooo..!!! OOOoooooo...!!! Bu arada TDF de biraz önce Christophe MOREAU yarıştan koptu. AGRITUBEL ve Fransızlar için kötü haber...

Scudo
@canca5

Selam, iyiyim Allah`a şükür sizleri sormalı. Yeşilköy sahiline indiğimiz merdivenlerin tam karşısındaki kayalıklara çörekleniyoruz :D Orada kesiyoruz karpuzumuzu. Daha öncesinde de mangal felan yapmıştık yine aynı yerde. Fazla içeri girmediğimiz için, en uygun yer orası.

Çöreklendiğimiz yer kımızı çarpı işareti olan yer :D

http://okyayhasim.googlepages.com/yesilkoy.bmp

millet ben siz karpuz demek ....
şu karpuzu bi türlü yemek nasip olamıyacak anlaşılan
haşim hayırlı olsun sigarayı bırakmışsın ne zamana kadar
bak ben bırakalı 11 ay oldu bazen hala canım istiyo (bide kendini yemeğ veriyorsun göbek aldı başını gitti) bunları göz önüne aldın mı :D :D :D
hızlı ne yazıkki bugun anca simdi ugrayabildim
bu hafta canımı cıkardılar ofiste :sonst1zde

millet ben siz karpuz demek ....
şu karpuzu bi türlü yemek nasip olamıyacak anlaşılan
haşim hayırlı olsun sigarayı bırakmışsın ne zamana kadar
bak ben bırakalı 11 ay oldu bazen hala canım istiyo (bide kendini yemeğ veriyorsun göbek aldı başını gitti) bunları göz önüne aldın mı :D :D :D
hızlı ne yazıkki bugun anca simdi ugrayabildim
bu hafta canımı cıkardılar ofiste :sonst1zde

Selam millet

Öğlenki mesajı boşuna mı attık yaw, ismimizi listeden çıkarmışınız, şurada bir aycık kaçak olduk diye unuttunuz beni herhalde :boese157: Listeyi güncelleyelim, akşam sizlerleyim :D 1.lerin çoğunda yoktum ama artık 2.ler ve 3.lerde sizlerleyim inşallah. Hee bu arada akşam Bakırköy BP'den katılacam ben, durmadan geçmeyin hee :)

Haydi akşam görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
selam arkadaşlar..hasta oldum.:Skull-175 biraz yorgun düştüm heralde..şimdi biraz daha toparladım..sağol Koraycım...teşekkürler..ama dinlenmem lazım..bu akşam aranızda olamayacağım için çok üzülüyorum..haftaya yokum zaten tatile gidiyorum..artık 5.karpuz şenliğine:) ...Aytaç..düşüncem aynı değişmedi..seneye kadar biraz daha kondüsyonumu artırıp bu arada MTB nin de tadını çıkardıktan sonra yolcu yolunda gerek mantığından yola çıkarak:D yol bisikletine geçiş yapmak ve yola dewam etmek istiyorum...bilmem anlatabildim mi...eğer yanlış bir şeyler söylediysem affola..:) beyler...avrupa yakası afiyet olsunlar..götürün bakalım...karpuzları...:rolleyes: Haşim kararının diğer bir ikinci karara kadar(tabi bu ikinci kararın olmaması dileğiyle)kalıcı olmasını diliyorum...seni kutlarım..HAŞİM..bu kararınla sigara içenlere örnek olursun umarım

3. Karpuz Şenliği Katılımcı Listesi

1. Niko ( O gönüllerimizin Kaptan`ı, her ne kadar yanımızda olmasa da )
2. Süleyman Abi
3. Koray
4. Fatih Güven
5. Serdar
6. Volkan RR
7. Dinamo ( Sinan )
8. Özgür Dilaver
9. Haşim
10. Aytaç
11. Levent
12. Emrah

Volkan abi ve Sinan`ın geleceklerinden emin değilim, hiç sesleri çıkmadı bu gün.

Sinan abi bana "gidiyor musun?" diye sordu msn'de ama..evet dedim orda kesildi :)
Haşim abi bırakmış değil de bıraktırılmış gibisin ama olsun o da iyi :)
;)
hayırlı olsun madem :)
Bunu bi karpuz şenliğiyle kutlayalım derim:p
Ben de yavaştan hazırlanayım..

Ve evet, buluşmamıza 1 saatten az bir zaman dilimi kaldı :D Ben azıcık daha oyalanayım da, çıkarım birazdan :D

Evet çok güzel bir turdu yine, katılan herkese teşekkürler, özlemişim valla :) Uzun bi aradan sonra iyi geldi ;) Bu arada o açık havada karpuz ekmek nasıl gitti beeeaaaa :D :p

Ben erken ayrıldım ama umarım herkes sorunsuz dönmüştür, aklım çaylarda kaldı gerçi :rolleyes:

Evet fotoğrafları bekliyozzzz... Herkese iyi geceler iyi haftasonları...

Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın en fazla karpuz tüketen pedalsever dostları :D
Evet, bir Cuma akşamımızı da dün gece sonlandırmış bulunuyoruz. Yediğim en tatlı karpuzdu :D
Katılan ve bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma saygı ve sevgilerle.

Gelmeyen arkadaşlara da buradan çok çok selamlar :045:

Saat 2 gibi Türkiye turu yapan Feyyaz arkadaşımızı iskeleden karşılamaya gideceğim. Varmı gelecek olan?

saat 2 gibi mii??
Ben de bizim turcuları Sultanahmet'te otele bıraktım :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri