abi zaten kolaymış ya 2 nüfus fotokopisi, 2 fotoğraf,bi de sağlık raporu, ki o bizde yoktu orada doktor imzalı raporlar wardı onlardan aldık
çat diye çıkarıyorlar..
geleceğin parlak sporcuları "lisanslarınız hayırlı olsunnnn"
"avrupa yakası"
temmuz ayı içinde bir hafta sonu kamplı olarak kastroo ve kıyıköy'e gideceğiz.
cumartesi sabah çıkış erkenden ve trilaylom pedal basarak kastroya devammmm
akşam ateş etrafında közde çay ve sucuk ekmek partisi ile beraber bolbol karpuz oldugunu düşünürsek harika bir tur olacak.
dönüş için zorlanırsak yallah otobüseeeeee
Hani tur hani tur temmuz ayından hariç ne zaman bir çatalca yapıyoruz sayın avrupa yakası ahalisi yada uludağ olur ferid
botla bandırmaya mudanyaya geçip farklı rotalar olur gidelim buralaradan..
Gidiş Cumatesi sabahı , dönüş ise Pazar günü imiş.Gidiş yaklaşık 170km (sanırım) ve asfalt yolmuş.Ben bir aksilik olmazsa gidiyorum.Asfalt lastiklerinizi takmayı unutmayın.
evet koray yol tamamı ile asfalt,ona göre lastik seçimi yapabilirsiniz.
dönüş ise denize girmeden doğanın tadını çıkarmadan tabiiki mümkün olmaz,düşüncem pazar akşamı otobüsle dönmek gibi bir fikir uyanıyor içimde ama sizlerinde düşüncesini alalım.
çünkü bir gün için 160km mesafe tüm günümüzü alacağından taaaa oralara gitmişken gezmek tozmakta istiyoruz biz
sana katılıyorum fatih,hem ne kadar erken çıkarsak sıcak bizi eritmeden oldukça uzun bir yol kattetmiş oluruz.
yokuşlara gelinde,beylik düzü rampası haricinde bizi sorlayacak yokuş yok.yolar dümdüz diyebiliriz tabii hafif eğimli rampalarda var
diğer bölümde birisi bir not düşmüş,
hergün 08:30 da çerkezköye tren var diye
10:30 gibi çerkezköyde oluruz aslında bu daha mantıklı hem herkes için ortak bir buluşma noktası olan sirkeci garını kullanmış oluruz.
yalnız kesin bilgilere ihtiyaç var.
nasılmı?
tren cumartesi günü yani 12 temmuz sabahı saat kaçta hareket edicek,ücreti v.s. hakkında bilgiler gerekli bunun içinde hadi arkadaşlar bir araştırın bakalım dediğimiz tarihe tren uyuyormu.