Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Son Nisan yağmuru giderayak dün akşam bize kısmet oldu galiba arkadaşlar. Şu havanın güzelliğine bakın hele ya :)

ümit nerdeeeee ????!!!!
en son gezimizde görülmüş ve akşam guruptan ayrıldıktan sonra 200-250 bisikletli gördüğünü düşündüğü hayalinin ardından karaköy'e doğru pedal bastığı söyleniyor :D
bir diğeride yüzerek gördüğünü hayal ettiği 200-250 bisikletlinin bulunduğu gemiye doğru kulaç atıyormuş :D :D

@hızlı

Abi uğraşmayın şu adamla ya :D http://hasimokyay.googlepages.com/kop.gif

dün akşamki yağmurdan sonra kimseden ses çıkmıyor ?
arkadaşlar umarım hasta falan olmaz aramızdaaaa :)

"Avrupa Yakası Cuma Akşamı Geleneksel Sahil Turu"
Alışkanlık Yaratır. :)

@hızlı

yok abi ben hasta olmadıysam kimse olmamıştır:p

ya bu arada aklima bi soru geldi :)

fotolarda eline poseti alan kosuyor ama bir hızlı bey duruyor bir anlam veremedim hayirdir ?

bu arada herkeze tatli ruyalar

Günaydın Avrupa Yakası;
Siz hafta içi yazıyorsunuz günaydınları ben anca hafta sonu:d
@msd_57

E Niko abi poz vermezse olur mu:p

Arkadaşlar hepinize merhaba ben de aranıza yeni katılıyorum geleneksel sahil turunuza ben de gelmek istiyorum.Yalnız size merak ettiğim şeyler var.Bu turun parkurun nerden nereye kadar.Bi de bana yakın olan bir ark. var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

K.M.Paşa.Fakat Z.Burnu nun Fatih ile sınır yaptığı bölümde olanlar (Kazlıçeşme Olivium, Lojmanlar falan) bana yakın.Yaş 21.Fotonuzu gördüm şimdi galiba ufak kaldım aranızda inş. size yetişirim :)

@Skyliner2006

Tura katılan bi abi var k.m.paşa'dan ama bu ara bisikletinde bi sorun var..Güzergahları pek bilemiyorum tura katılanların çoğu genelde işteyken foruma giriyorlar yani yarın yardımcı olurlar heralde :)

:) inş. zaten yakında baya bi yardıma ihtiyacım olacak gibi görünüyor.Yeni bir bisiklet düşünüyorum ama 3 tekerlekli (pedicab) bisikletlerdeki dişli sistemi nin işleyişini ve gidon sistemini bilmiyorum. :D İlginize teşekkürler.

Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa lı pedalsever dostlarım..

gunaydinlar avrupanin bisiklet seven insanlari :)

günaydın akıllı başında avrupalı arakadaşlarımn :)
cuma akşamı dönüş yolunda her gördüğüme 250 bisikletliden bahsedince beni alıp bakırköye götürdüler.
eee malum hastanede internet yok ....
sakin bi şekilde 2 gün geçirince akıllandı deyip saldılar .....
ama ben deli degilim 200 bisiklettli gördümmmmmm
:7: :smily143:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri