Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@H.Okyay

neden olmasın be birader:rolleyes: termos taşıyacagımıza çaydanlık taşırız.közde çayın tadıda birbaşka olur valla .şöyle olabilir, sadece sıcak su götürürüz çayımızı közde demleriz.nasılım:D :D :D

Scudo
@fatihgüven

*hızlı (termos)
*okyay'lar (yine mangal + çay )
*umicek
*msd-57
*fatihgüven
* elinex
*özgür
*deniz
*emre
*KoraY

günaydın sevgili avrupa yakası sucukçuları :D gruplar hazır mangalcılar, servisçiler, yiyiciler, :D

"avrupa yakası"
sağlıklı sıhhatli bol kazançlı ve hayırlı cumalar dilerimmmmmmmmmm :)
akşama az kaldı be yawwwwww :D :D
zaten dün akşam basketbol oynadık her yerim ağrıyor (skoru sormayın yenildik :( ) sucuk mangal yemem lazım,közde çay içmem lazımmm :D

şimdi közde çay içeçekmiyiz içemeyecekmiyiz,
demliği olan varsa getirirse harika olur.
yoksada alsın bana hediye etsin :D yazın yapacağımız uzun turlarda demliğinizin hatırası ile çay içmek bir başka olurrr ;)

günaydın cumayı seven arkadaşlarım.
biraz önce iş yerimin terasında mola vermis boğazı seyredip gazoz içiyordum.
karaköy yolcu salonundan polis eskortunda 200-250 arası bisikletli çıktı hepsinin üstü sarıydı son çıkan 10 kişi kadar kırmızı giymisti bilgisi olan varmı merak ettim

yolcu salonundan cıktıklarına göre ve limanda büyük bir gemi olduguna göre kesin geminin yolcuları....
bizde ileride gemi kiralayıp tur yaparmıyız acaba :):):)

@umicek

Turistlere yönelik bir bisiklet gezisi olabilir diyeceğim ama o kadar kalabalık görmedim hiç daha önce. Gördüğüm gruplar 35-40 kişilerdi. Yanlış saymış olmayasın Ümit dostum :04:

ümit hangi istikamete doğru gidiyorlar peki,onları mobese kameralarından yakalayabilirim,fotolayıp sizlerlesde paylaşırım hemen ;)

senin dediğine göre 1 kişiyi 5 kişi saymam gerek :)
belki sucukları aklımdan cıkaramadıgım için olabilrimi ?:D

abi ortaköye kadar ve taksime kadar taradım ama göremedim :(
kaçırdık gurubu...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri