Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
selamlar sevgiler arkadaşlar:)yazılanlardan anladıgım kadarıyla sucuk partisinin bu cuma yapılıp yapılmayacagı henüz kesinlik kazanmış degil.isterseniz başka bir cumaya bırakalım malum hava bozuyo nooluuur noolmaz.ama diyorsanızki yok yinede hazırlıklı gidelim benim önceden gidip mangalı hazırlama gibi bir niyetim vardı dönüşte saatin çok geç olmaması açısından.evet son durum bilgilerinizi bekliyorum sevgiler saygılar

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
msd-57 demek kartepe'ye bizsiz gitmeye kalkıştın :(
alacağın olsun insan bir haber verir :(
şimdi sana ceza kesmek lasımmmm :D
benim ayran duble olsunnnnn :D :D

zannımca yagmur istanbula yagmaz istanbul dışına dogru yagar biz biraz ruzgarundan etkılenırız o kadar...

@hızlı

abi onceden sozum vardi

cezama hazirim ama yol plani cikartilmis olup beraberce 170 km lik bir yol (sadece gidis)

uygun olunan bir anda tekrar gitmek umidi ile ama hepbareber

saygilar

tamam mehmet 170km lik bir yol (sadece gidiş) benim içinde sıkı bir antrenman olur.;)
ben varım dostum.

@hızlı

ewet gene konusuruz

17 18 19 mayislardan biri

ama kondisyon onemli eziyet cekmemek icin

guzergah tarafimca bilinmekte olup guzl bir gun olacagina inanmaktayim

tskler

Benim sucuk hazıri yarın ben okuldayken siz kararlaştırmış olursunuz, ben uyarım:)
Hadi iyi forumlar..

Sayın avrupa yakası ahalisi benim de yarın 6-8 sınavım var okulda gelemiycem :( yağmur yağsa ben mutlu olcam yani :D haftaya mangalı bile geitiririm ben hem:)

Arkadaşlar ben diyorum ki, yarın akşam bir yer belirleyelim kendimize, hepimiz bir görelim, fikir alalım. Mangal olayını haftaya yaparız. Hem hava da iyice kötüleşti. İstanbulun havası belli olmuyor biliyorsunuz, haftaya bırakalım.
Bu hafta normal aktivitemizi gerçekleştirelim. Ben sıcak suyumu ve çayımı getireyim, hızlı tulumbalarını getirsin.
Ne dersiniz?

@H.Okyay

haklısınız

bu arada yarin yagmur yagsada turluyormuyuz :)

@msd_57

İnşallah dostum, yağmurlu havada çay içmesine bayılırım ;)

yağmurda evde olmayı tercih ederim, ama dışarı çıkınca yağarsa da geri dönmem:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri