Hadi mangal ve kömür de benden olsun. Abimin bahsettiği mangalın ayaklarını kısaltır çantaya sığdırırız. Çayı ve sıcak suyu da abim getirir. Mangal ın üzerine çay içmez isek olmaz demi ama
Geriye bir kaç malzeme kalıyor, içecek, ekmek ızgara gibi. Yapalım arkadaşlar şu mangal işini :04:
efet abi kalabalık olmuyo
ufak bi bütçe ayırsak zaten yeterli olur
alıverişi yoldanda yapabiliriz
kokoreççi bulamadık ama sucuk ekmek domates sogan heryerde var
Abi benim demek istediğim, aynı Cuma akşamlarımız için yaptığın açılış gibi bu konu hakkında da bir açılış yapman. Bu hafta böyle bir şey yapacağız gibisinden. Anlatmak istediğim bu :04:
tamam kızma hemen yaw,azcık takılalım dedik
konuyu bir netleştirelim tam olarak,hemen akabininde zaten "avrupa yakası" olarak hep beraber duyurumuzu ve katılımı yaparız.
gelelim geleneksel listemize
*hızlı (tulumba tatlısı-1 kangal sucuk)
*okyay'lar (yine mangal + sıcak su )
*umicek ( mangal kömürü )
*.....
*......
*....
imece usulü olup herkes istediğini getirmekte serbest olmakla beraber katılan tüm sporcular misafirimizdir
Listeye ismimi ve kangal sucuk getirmeyi çok çok isterdim ancak dün akşamki talihsiz kazadan dolayı sol omzumda kas yırtılması oluşmuş, kolum 1 hafta askıda kalacak, sol kolumu pek oynatamıyorum, ağrım çok. Bu yüzden Cuma akşamı katılamayacağım. İnşallah en geç iki hafta içerisinde bisikletimi de yaptırıp aranızdayım, bu sefer mangalı bensiz yapın, sonraki ilk mangalda sucuklar benden
Bu arada dünkü patlak lastik operasyonunda yardım edenlere çok teşekkürler Bir yama borcum var size...
Sağlıcakla kalın, en kısa zamanda görüşmek üzere...
Uzun bir aradan sonra cuma akşamı inşallah bende katılmak istiyorum.Mangalın kokusunu aldım galiba neyse sucuklar çok fazla olmayacaksa; bende 1 kangal sucuk + 2 litre ayran + 2 adet ekmek getirebilirim...