Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
arkadaşlar bakıyorum kokoreci duyan geliyor :)
pazar günkü belgrad gezisinde de kokorec var deseydik herhalde sayı 200-250bulurdu :)

10 dakika sonra ben de cıkıyorum görüsmek üzere

arkadaşlar güzel bir turumuz daha sonlandı
herkeze katılımlarından dolayı teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: brol
evet arkadaşlar bir güzel cuma akşamını daha geride bıraktık.sanırım geleneksel cuma akşamlarımızın en kalabalıgını yaşadık.en azından benim katıldıgımdan beri:)ayaklarınıza ve gönüllerinize saglık.pazar günü görüşmek dilegiyle saglıcakla kalın...

• Beğen
Tepkiler: umicek ve brol
Herkes sağsalim ulaştı heralde evine :) herkese tekrar tekrar teşekkür ederiz.. kokoreç noktasında bir çanta kaybettik ama sağlık olsun geri döndük ama bi sonuç elde edemedik.

ewet guzel bir aksam daha sonlandi ama bir canta kaybimiz var bilginize

kokorecler iyi degildi bilginize ama ortam harikaydi

serdar bey nerede cins var 2 gundur size bulasiyor hayirdir. ins

birol bey kopek varmiydi bu aksam

yani sonuc olarak tarihte nostanji ile baslayan ve aci kaybimizdan sonra saga salim turun bitmesi harikaydi

darisi diger turlarin basina

salicakla

tskler gonul veren herkeze

bu arada nsip olursa haftaya fatihte pilav yiyecez bilginize :) tabi Allah izin verir ise

• Beğen
Tepkiler: umicek ve brol
@umicek

kokorecleri hararetli bir sekilde yerken canta aklimdan cikmis:) . oturdugumuz yere birakmistm yanimdaydi. ama giderken hic aklima gelmedi.valla butun cevrecilere(kagitcilar,plastikciler):) sorduk ordaki.onlar da gormemis tabii ne kadar dogru bilmiyorum.nese saglik olsun sag salim tamamladik ya o yeter...
haftaya canta getirmeyecegim...

Arkadaşlar bir de gene unuttuğumuz bişi var sahil yolunda gerçekten tehlikeli bir durum yaşadık kimimiz fark etti kimimiz fark etmedi ama gerçekten ana yolu kullanırken biraz daha dikkatli olmamız şart, en azından hangi noktalarda duraklayacağımızı bilerek hareket edelim bugun yaklaşık 15 bisiklettik ani bir durmanın nelere mal olacağını arka grup hissetti Korayın arka tekerine çarpan sanırım Aytaçtı (Aragornturk) eğer düşseydi ramak kalmıştı arkadan gelen en az 4 kişi üst üste saçılırdık sahil yoluna gerçekten hepimizi birbirimizin sorumluluğunu taşıyoruz daha dikkatli olmalıyız.. (ben de dahil geçen hafta taksinin altında kalıyordum)

@Ozan Güven

allahtan sag salim atlattik.insalla bundan sonra boyle seyler olmaz.birazda kalabalik olmanin yarattigi bir sorundu..yine de boyle yerlerde daha dikkatli olmamiz gerekiyor..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
Güzel bir Cuma gecesini daha noktalamış olduk arkadaşlar, emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.

Sahil yolununa gelirsek, bu tür yollarda izlememiz gereken yol düzeni tek sıra halinde arka arkaya gitmektir. Birbirimizden kopmadan, kalabalık bir şekilde yol almak. Normal bir tempoda seyretmek. Duracağımız noktalarda ise en öndeki arkadaşlar dönüşü geçtikten sonra biraz daha mesafeyi uzatmalı ki arkadan gelen arkadaşlarda rahatça sağa yanaşabilsinler.
Gerçi, ilk defa bu kadar kalabalık bir akşam geçirdik. Alışık olmadığımızdan olabilir böyle hatalar. Bir daha ki sefere daha dikkatli olalım.
Katılan ve emeği geçen bütün arkadaşlara tekrar teşekkürler.

ewet beyler ana yolda cizgiyi bozmayalim ve takip mesafesi birakalim ayrica bir toplanti yapip durulacak yerleri belirleyelim grup buyuyor onlem alalim dikkat edelim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri