Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@msd_57

Şimdi ben söyleyecektim Mehmet, hava bozuyor. Az önce baktım da şöyle bir dışarıya, ıslak bir akşam geçirebiliriz :D

olmaz inşllh, aramız yok pek:)
yağarsa ben gelemem, umarım yağmz..

Son Katılımcı Listemiz ;

1. Hızlı ( C ) - Vefa ornegi olarak 1 numara size aittir efendim ( gelemesenizde varsiniz )
2. Msd_57
3. R.Okyay
4. H.Okyay
5. Umicek
6. Ozan Güven
7. KoraY
8. fatihgüven ( % 98 geliyor ) -> nolur nlmaz 98 yaptım:p
9. brol
10. levent
11. ..
12. ..

Akşama görüşmek dileğiyle arkadaşlar, ben biraz erken kaçayım da çayı demleyeyim :D

Arkadaşlar; turunuza katılmak istiyorum ancak ilk defa olacak. Saat 20.30da başlıyorsunuz sanırım. Saat 20.00 ile 20.30 arası Burger King'in orada olacağım, beni de beklerseniz sevinirim. Bu arada; gezide yiyecek-içecek için bir şey getirmek zorunlu mu? Gerekirse masraflarda katkıda bulunabilirim :) Acil telefon numarası verebilirseniz, gelecek olanlarla irtibata geçeyim.

kimse yazmassa en son ben yollayayım telefonumu zira arkadaşlar çıkmış olabiliyor..Her hangi bişi getirmen gerekmiyor kendini getir yeter:)
Ayrıca bahçelievler tarafındaysan yada bakırköy ben direk sahil Bp den katılıyorum haberin olsun eğer tekzene saatinde yetişemessen.

@Ozan Güven

saat tam kaçta orda olayım? bi de bakırköy regatta karşısındaki bp herhalde ?

Yine gezimizi güzel bir şekilde bitirdik..

Bisküviler , sıcak sular ve çaylar için çok sağolun...Bugün katılım oldukça fazlaydı ;) Gruba yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Geziye katılan herkese teşekkürler ...

"Kazasız,belasız bol pedallı günler dilerim.."

• Beğen
Tepkiler: msd_57 ve brol
güzel ve keyifli bi tur daha sona erdi katılıp pedallayan; ikramlarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. umarım herkez bu akşam dönüş yolunda bi sorunla karşılaşmadan evine döner.

umit bey bu kadar hızlı eve gelmeniz beni şaşırttı bizden sonra da yarış devam etti anlaşılan:)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
eweet gene harika ve super bir gun daha gecirdik

ikramda bulunan herkeze Allah halil ibrahim bereketi versin

bu arada okyay kardeslerede tesekkurler o termoslari usanmadan tasidilar

her cuma bir onceki cuma aksamindan daha guzel oluyor ve ins bole devam eder

herkez kendine iyi baksin

birdahaki haftaya tekrar gorusmek uzere

tskler

fotolari bekleriz birol bey

Gerçekten ben az önce teşekkür etmedim ama:) herkese çok çok teşekkürler gerçekten çok eylendim oldukça da performanslıydı ara ara.. ama dikkatli gitmemiz gerektiğini de birkez daha anladık aslında.

• Beğen
Tepkiler: msd_57 ve umicek
birol fotolarıda bir an önce ekleyebilirsen arkadaşları baktırıp kıskandıralım
özellikle hızlı beyi :)

Bu akşam katılan arkadaşlara ilgileri ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim, bu üçüncü grup turumdu, en güzeli buydu :) Ayrıca çaylar ve bisküviler için de çok teşekkürler, grup çok güzel, hiç bozmayın. Her hafta gelmeye çalışacağım. Bisiklet aksesuar ve donanımları konusunda destek ve yönlendirmeye de ihtiyacım var ayrıca, şimdiden teşekkürler... Güzel bir hafta geçirmeniz ve gelecek cumaya görüşmek dileğiyle...

herne kadar grupta bende yeni olsamda
gruba yeni katılımcılar oldugunu görmek benide sevindiriyor
hep olur umarım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri