Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
:D galata kulesi ve grikartal :D
taşlar ağladı bee ;)
o zaman ben soğan yemem,galataya çıkacaksak ,yine hayranlarım resim falan çektirmek ister,malum yakışıklıyız ne yapalım ;) :D :D

Scudo
ben biliyorsunuz dışardan geldim ve bir çok şehir gezdim ve
dostum biz istanbul olarak dünyanın en güzel şehrindeyiz,
mavi-yeşilin ahenkle dansettiği
sahilde pedal basan avrupa yakası gençleri
ayasofyası,kız kulesi ile
sultanahmet camii ve medreseleri ile
topkapı sarayı ve müzeleri ile
söylermisiniz varmı burdan daha güzeli

yok diye dusunuyorum

Ornegin bu pazar sultanahmette cumhurbaskanligi yarisi start almakta

gerekli bilgi asagida

(link)

dostum turistik mekanların güzelleiğinden boğazın güzelliğinden şüphem yok bunu tartışmam bile ama bi ormanlık alana bi dere nehir göl kıyısına gitmek istesen istanbul dışına çıkmak bisikletle ölüm.

bu dediğinde haklısın :(
istanbul zaten başlı başına bir çok devlet nüfusundan büyük ;)
birde çarpık yapılaşma ve ulaşım problemi trafikk olayların tuzu biberi oldumu,gelde çıldırma şimdi,gelde döğüşme-kavga etme-küfür etme. gene dellendim :D

karaköy de balıkçı önerisi benden ozaman :) Bu hafta kaç kişi olucaz bakalım cumaya bişi kalmadı:)

Günaydın Avrupa lı dostlarım, günaydın Avrupa Yakası nın en hızlı bisiklet severleri :D

Avrupanin Temiz yuzlu insanlari gunaydinlar,

Cuma gunu yarin olup Mr. Hizlidan standartlasan acilisi bekler ve daha sonra ise katilim listesini olusturalim derim

Yarin gorusmek uzere saygilar

Cubuk krekerler benden :)

günaydın arkadaşlar
efet hızlı bey lütfen tur gibi klasikleşen tur davetiyesini bekliyoruz

11.04.2008 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 11.04.2008 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 7* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
iste beklenen kisi iste beklenen acilis kayidi

tskler hizli bey

Katilim Listesi

1. Hızlı ( C ) - Vefa ornegi olarak 1 numara size aittir efendim ( gelemesenizde varsiniz )
2. Msd_57
3. ....

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Katilim Listesi

1. Hızlı ( C ) - Vefa ornegi olarak 1 numara size aittir efendim ( gelemesenizde varsiniz )
2. Msd_57
3. R.Okyay
4. H.Okyay
5. ...

• Beğen
Tepkiler: msd_57
program nedir niko? nerde,ne zaman?

Katilim Listesi

2. Msd_57
3. R.Okyay
4. H.Okyay
5. Umicek
6. .......

o balıktan bizde isteriz.....
hızlı bey fotografını koyup bizlerin istahını kabartıyorsunuz ama
bi davet bilem etmiyorsunuz oldumu simdi

Katilim Listesi

2. Msd_57
3. R.Okyay
4. H.Okyay
5. Umicek
6. Koray (cappucino ve istediğiniz herşey ;) )
7. ...

@KoraY1459

Abisi sakın öyle bir şey yapma, geçen haftadan kalma onlarca nescafemiz var. Ama içinde cappucino varmıydı hiç dikkat etmedim. Bu hafta inşallah iki termos gelecek. Birisi sadece çay, diğeri ise sadece sıcak su :D Dileyen istediğini hüpletebilir. Karışık içmek isteyen olursa, karışmayız kendi tercihi :04:

• Beğen
Tepkiler: msd_57
@H.Okyay

içlerinde ne yazikki cappucino yoktu fınduklu ve sade 3ü1 arada var :)

@umicek

2. Msd_57
3. R.Okyay
4. H.Okyay
5. Umicek
6. Ozan Güven

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri