Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
20:45 bakırköy Bpden beni almadan geçmessiniz sanırım :) birde misafirimiz olcak sanırım..Gerçi foruma girişi benim kadar eski aslında

Scudo
Arkadaşlar ben çıktım şirketten.Her zaman ki yerde buluşmak üzere.Azcık rötar yapabiliriz affınıza ve bilginize :D

Katılım beklenenin üstündeydi :) sanırım 9 kişiydik yanlışım varsa düzeltin herkese herşey için teşekkür ederim bir miktar mahçup olduk elimiz kolumuz boş geldik.Birol bey en kısa zamanda güzel fotoları bekleriz:)

Yine güzel bir geziyi bitirmiş olduk :)

Gelen herkese teşekkür ederim..;)

Güzel bir Cuma akşamını da geride bırakmış olduk.Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler.Ayaklarınıza ve baldırlarınıza sağlık :D Çayı beğendiniz umarım :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
arakdaşlar en kötü günümüz böyle olsun
sohpet süresini uzatmak zevkliydi çay da çok iyi gitti :)
yiyecek ve içecek getiren arkadaşlara çok teşekkürler
getirmeyen arkadaşlar sizde üzülmeyen daha önümüz cok cumalar var :)
biz kahve getirdik ama yanında suda getirmek lazım dimi :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
gerçekten süper bi tur oldu arkadaşlar,iyiki varsınız...
katılan herkese teşekkürler...
fotolar yolda..

@umicek

Haftaya o sorunu da hallediyorum inşallah dostum Biz dedik kahve içmek isteyen de sıcak suyunu yukarıdan alır ama evdeki hesap çarşıya uymadı :D yukarıya uzak kaldık biraz.

kazasız belasız ve keyif dolu bir turu daha geride bırakırken,

birliktelik ve dostluğu ön plana çıkaran,paylaşama duygusunu arttıran

yeni bir cuma akşamı turumuzda görüşmek dileğiyle ;)

evet arkadaşlar bencede sizce:)gerçekten havada gezide çok keyifliydi.canım kardeşim kardeşimsin diye demiyorum çayında hakikaten güzel olmuştu.e birde muhabbet vede degerli arkadaşların getirdigi bisküvi çeşitleriyle harmanlanınca dahada bir tatlandı canıııımm:) 3 fincan devirdim m.ali topragıma kalmasın diye:D ayaklarınıza gönüllerinize saglık görüşmek üzere herşey için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: brol
vallahi kiskandim, ne diyeyim. biz nisantasindan nasil katilacagiz bu turlara, bizi de alin araniza nolur :dua:

@el turco

el turco bey yakin bir oranizasyosyonda sizide alip modaya dondurma yemeye gidicez bilginize :)

cok guzel bir cuma aksamıydı...haber vermeden kendimi zorla bu olusuma kattım cuma aksamı :)
gecen cuma nın aksine okyay kardesler icecek stoklarını fazlaca yapmıslarda.iki tekerlekli cay tankeri de denebilirdi :)
iyiki varsınız.....saglıkla kalın ...
3 fincan devirdim m.ali topragıma kalmasın diye
bende senden assagı kalmadım heleki son fincanın icine o malum seyi dusurmeseydim bende 3 leyecektim :) . elinize ayagınıza saglık... :)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri