kazasız belasız ve bol keyifli bir turun bitirildiğini görmek beni çok mutlu etti
ee hani turun ayrıntılarını anlatacak notörünüz yokmuuuuu
merakla bekliyorum burada zaten kaburgam hala ağrıyor böyle devam ederse kıracam kurtulacamm
nedir bu kaburga agrilari, ne ettiniz turu, merakla dinlemek istiyoruz. hadi gari anlativersin birisi meraktan catlayacaz, nasil basladi, nasil gelisti, ne yediniz (dolmalar olmayinca):000002158
benim turum biraz erken basladı....sat 5:30 gibi isyerimden cıktım bisikletimle ve gectigimiz pazar kaybettigim telefonum ve hattımı almak icin sirin evlere gittim oncelikle...bu isimi hallettikten sonra bir arkadasıma ugradım ve basladım mehmet i beklemeye..saat 8:10 gibi sirinevler de mehmet le bulusup diger arkadaslarla bulusma noktamız olan tekzen'e dogru yola cıktık...
mehmet ' ten ogrendıgım kadarıyla beklenenden az kisi bulduk bulusma noktasında....oradan koray ve levent' i de alarak sahil yolundan yeşilkoye dogru kucuk ve hos bir grup olarak yola dustuk...cok ımrendırıcı ve hos bir grup
bakırkoy bp de bekleyenlerimiz varmıs ben orada ogrendim....okyay kadesler...ramazan ve haşim( hemşehrilerim)....onlarla beraber molasız florya dinlenme tesislerine kadar bir solukta gittik....okyay kardeslerin termoslarındaki sıcak suyun az ve kıymetli olusu leventi cafe' ye yonlendirdi sıcak su icin....cantalardan dolma haricinde bir cok cıtır çerez cıktı...soyhlenenin aksine koray eli bos gelmemisti. cok hos içecek tozlaro getirmisti....leventin çikolata kaplı dedigi seylerin halley oldugunu az cok anladım ...mekan hostu, grup hostu çay ve kahveler de hostu....hersey hostu benim adıma...tek sorun donuste en zona benim kalıcak olmamdı ama yinede hostu....
hepsine tesekkur ediyorum..
koray, levent, mehmet, haşim ve ramazan.....
saglıkla kalın
vallahi imrendim ve kiskandim. gelecek sefer nasil etsem de dahil olsam diye dusunmeye simdiden basladim. buralardan birilerini bulmam lazim ki tek gidip gelmeyeyim:dua:
hızlı bey selamlar
artık havaların güzel oldugunun yağmur rüzgar olmadıgının müjdesini ne zaman vereceksiz.
söle tiril tiril dökülsek yollara aksak uzaklara
dün tek pedalsör olarak düstüm yollara.
bi ara rüzgardan gidemicem zannettim
arkadaşlar şu 20 nisandaki geziye cok gelmek istiyorum ama
henüz isim yadırmıyorum; ismimi yazdırınca mutlaka gelmem gerekir
gelemezsem söz verip döneklik yapmış gibi hissediyorum
bide bisi merak ettim listede türker (bayrampaşadan) bir arkadaş var
tanıyanınız forumdaki nickini bileniniz varmı acep?
Hızlı bey organizasyonun 70 kisi olmasini veya siniri asmasini umid eder ve bu geleneksellesmeye hazirlanan organizasyonda bende olma serefine erisme istegindeyim
elimden geldiğince konuyu duyurmaya çalışıyorum.
son gelişme olarakta welespitten alperenlede görüştüm ve kendiside cipi ile bize eşlik etmek istiyor,netleşince duyuruyu yazacağım.
ayrıca medya yayın kuruluşları ile görüşme aşamamda var,kısmetse onlarda bizim gezimize sayfalarında yer verecekler.