Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
nerede kacta bulusuyorsunuz, nereye gidip geliyorsunuz?
aslında bu aksam katılmak isterim ama eve donusum nasıl olur bilmiyorum...oglenden sonrakı duruma gore degerlendıreyım....ıs cıkısı belkıde cıkar gelırım...yanılmıyorsam mehmet atakoy sapagından katılacak, bende ıs cıkısı mehmetı bulmaya calısayım orada ve floryada molanız olacak sanırım ben ordan devam ederek evımın yoluna duserım...:) :)
e budurumda el turco gelir sanıyorum. tek misafirden ziyade iki çomez olarak kendımızı daha rahat hıssetmek adına....bakalım kısmet artık.....
saglıkla kalın

28.03.2008 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 28.03.2008 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 9* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
@fakiyeteyran

Abi ( Halkalida Oturan ) Slmlar,

Ben 20 gibi ama degisen bi saatte evden cikip e5 uzerinden adliye onunden isiklar ilk arasi ve fabrika arasindan tekzene gidiyorum

20:40 - 20:45 bakırkoy isnirindan gecip ilerliyoruz

Eger atakoy sapaginda cegreyk kala hazir ve nazir olur isen guzel olur

bilgin ola

salicakla

En kolay ulaşım bizim zanlımca :rolleyes:

Evden çık, tramvay yolu üzerinden kaptır aşağıya, 3 dk. ya Tekzen desin :D

@fakiyeteyran

bulusma mertermis, bana uzak. uzulerek katilamayacagimi soylemek zorundayim. tek comez kaldin ama ben senden de comezim. hic dusunmemistim, belki de yetisemezdim abilerime (tecrube olarak abi):box2:
halbuki dolma sarmistim, borek acmistim, semaveri bile getirecektim

@el turco

atakoy veya bakırkoy tarafinda isen yoldan aliriz :)

@el turco

:eek: dolma?, börek? :lick3:
sen zahmet etme dostum ya, biz gelip seni alırız, mevkini bildir yeter :04:

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Ben 20 gibi ama degisen bi saatte evden cikip e5 uzerinden adliye onunden isiklar ilk arasi ve fabrika arasindan tekzene gidiyorum

20:40 - 20:45 bakırkoy isnirindan gecip ilerliyoruz

Eger atakoy sapaginda cegreyk kala hazir ve nazir olur isen guzel olur

bilgin ola

salicakla

yazmıs bulundum ne care...
aksam isleri iptal ettim :)
tepe lambası yok :)
uykum simdiden var....:)
yani hersey yolunda gelmemem için hiç bir neden yok....aksama gorusuruz diyelim.... bu arada mehmet ozelden cebini yollarsan cıkarken seni ararım ve direct incirli sapagı yada senin baslangıc noktana gelirim....bakarız...
bulusma mertermis, bana uzak. uzulerek katilamayacagimi soylemek zorundayim. tek comez kaldin ama ben senden de comezim. hic dusunmemistim, belki de yetisemezdim abilerime (tecrube olarak abi)
halbuki dolma sarmistim, borek acmistim, semaveri bile getirecektim
evet bu konuda oldukca ileride bu grup bizden...bizim sıfır noktasında oldugumuz dusunulurse bırde....olsun katılmamak icin sebep degil. bu sefer ben tek olayım ayrıntıları sana anlatırım artık....uygun ilk zamanda sende olursun.....
herkese saglıkla diyorum ve yemek saatim gelmis :)

@H.Okyay

aah aah alemsiniz, dolma lafini duyunca nasil da oltaya geldiniz:) cekmeniz lazim beni 150 kiloyum, nasil yetisirim size. ustune bir de dolma, borek, semaver olacak ustumde, ettimi 200. ben en iyisi 3 tekerli kargoyla geleyim sizi donuste kavsakte beklerim, servis yaparim:60:
saka bir yana vallahi cok iyi olurdu ama nisantasindayim ve mertere gelmek icin baska bir geceyi bekleyecegim. belki buralardan 1 arkadas da cikar oyle basariz pedallara, size bol enerji diliyorum

@el turco

Nişantaşı mı? Ne varki şurası :rolleyes: .O zaman şöyle yapalım, ben geleyim dolmaları ve börekleri alayım, sizin gelmenize gerek yok hem yorulmayın mertere kadar.Servisi de kendimiz yaparız :D :p

oo el turco dert etme haftaya yaz saati geliyor ve bizde aralikli olarak oralarda olacagiz ara sira ama dusunmen yeter nevaleyi ise H.Okyay ver yeter

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
arkadaşlar bu hafta yokum ama is yerim tophanede nasıl olsa nisantası 5 dakikalık yer haftaya da dolma servisi varsa is dönüsü alıp size getirim (biraz eksilebilirler) :)

• Beğen
@umicek

tskler Allah razı olsun

Bizi buyuk bir zahmetten kurtardiniz umicek bey

Ya dolmalar gelene kadar yok olursa simdi bu sinsi duygu aklimi kemirmekte :)

@msd_57

ya benim cüssem neki yesem yesem nekadarını yiyeceğim
ama ceza olarak size konservesini alırım :)

bu aksamki gezinizde iyi pedallamalar kazasız belasız bitirin arkadaşlar

• Beğen
@brol

İş yerinden gelirken, kanatlarım olsa uçardım eminim ki :D Yemek yiyoruz biladerle.Çıkacağız şimdi.Görüşmek üzereee

Yine gezimizi kazasız belasız bitirdik..Katılan ve katılmayıp kalbi bizle olan herkese teşekkür ediyorum ;)

@H.Okyay

oldumu simdi, borekleri dolamalari kendi elllerimle ikram etmek isterim. yok gelelim alalim, var mi boylesi:2gunsfiri biz geliriz ve ikram ederiZ, racon kesmeyelim:sigaraici

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri