ellerine sağlık koray
mehmet resimlerimizi çeken arkadaş (halkalıda oturan) fotoları tarafımıza nasıl ulaştıracak ?
gerçi forma koysada olur çamurlu çamurlu görsek kendimizi şöööle.
fotograflar tez zamanda maillere yada foruma atılacaktır
mehmet , nederet , mustafa ,koray
saglıkla kalın
halkalıda oturan....
fakiyeteyran ( halkalıda oturan ) abi ismini bilmiyorum mevkini hatırladığım için böyle bir ibare kullandım
evvet dostlar cuma akşamı için umarım herkesin sağlığı kondisyonu ve iş durumu (mesai v.s.) yerindedirrrrr
katılamadığım için kusura bakmayın arkadaşlar,havalar ben de hafif kırgınlığa sebep olduğundan keyfim yerinde olmuyor.bi de sizi sıkmayım diye katılmıyorum bir süredir...
Bahar havasındandır. Dün haberlerde izledim, bu zamanlar insanlarda bir kırgınlık, yorgunluk, vucudun bazı yerlerinde ağrılar oluyormuş ( bende de var ) Ama önemli olan psikoloji.Kendini iyi hissetmeni sağlayacak şeyler yapmamız lazım.Bunlardan birisi de Cuma akşamlarına katılmak
Harıl harıl mesai yaptırıyorum, Cuma ya kalmasın bir şey diye :04:
Açıkçası piknik olayı benim daha çok hoşuma gitti Eğer yine piknik havasında cappucino ve çaylarımızı içersek daha iyi olur diye düşünüyorum Öyle olursa ben yine cappucinoları getiririm
yeşilköy sahilde güzel ahşap masalar var arkadaşlar.pazar günü sabah serdar ile kahve keyfi yaptık.hava güzel olursa orası değerlendirilebilir...bilginize