Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ney ney r.okyay eli bosmu gelir:D güzel susamlı bir gevrek alır gelirim meraklanmayın ve sevgili kardeşimin öyle dedigine ise kiç bakmayın:D görüşmek üzere

Scudo
h.okyay henüz işten dönüş yolunda oldugundan dolayı okyay kardeşler aranıza biraz rötarlı ( yarım saat )olarak katılıcaklar bilginize.siz devam edin biz arkanızdan yetişiriz:D

Kazasız belasız süper bir gezi oldu yine..Katılan herkese teşekkür ediyorum..

Sınavım olduğundan gene gece gece çok geç gelebildim sanırım gene çok şey kaçırdım :)

geleneksel avrupa yakasaı cuma akşamı sahil keyfi turmuzu bu hafta
bir ilk'e imza atarak devam ettik.

levent,koray,ben ve mehmet sıra ile buluşma noktasına dökülmeye başladık.
daltonlar gibi olduk yawww :)
yeşilköy sahilden uç kısma giderek bank olan parka kurulup,yan msamızdan gençlerin söylediği canlı müzik eşliğinde kahvelerimizi içip,büskivilerimizi löpletttikkk. :)
katılan bizimle birlike olan dostlarıma teşekkürler
ve katılamayıp gönülleri bizimle olan arkadaşlar sizleride bekliyoruzzzzzzz ;)

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.Ben yine mesai mağduru oldum :boese157: :sigaraici

Selamlar Avrupa Yakasi

Gecen geceki piknikli turumuz guzel vede nazir olduydu ama hızlı bey o nasil bir termos kaynar su ole nasil muhafaza edilir.

NOT : Bu hafta sonu cezayirlinin yeri nasildir diye bir planimiz mevcut hızlı beyle

@msd_57

Verin bakalım gıcık siz verin, kaynar su, piknik felan. İsyanım var uleeyn !! :cheer: :04:

herkesçiklere günaydın avrupa yakasıııııııııı :)

dünkü muhteşem bir yarış koştuk,çok ama çok zevkli idi.
çamurlara bulandık,orman içinde yağrakların hışırtısında bisikletlerimizi sürdük,koşuda çiğerlerimizin oksijenle dolup kalp atışlarımızı hissettik.
süperdü süüüperrr :)

bir ara yokuş aşağı kaptırmış giderken önümdeki yarışçı bisikletini eli ile taşıdığını fark ettim,kenara çekil diye tüm bağrışlarıma istinaden patikadan çekilmeyince ona hızlı bir şekilde çarpıp birlikte savrulduk :(

bir kaç sıyrık aldığımı hissettim ağaçlara çarpmanın etkisi ile ama toparlanıp yarışa devam ettim.boynumdaki sıyrılmayı görebiliyordum ama taytımı çıkarınca
baldırımın iç kısmındaki morluğu görünce şaşırdım,baya bir hızlı vurmuşuz anlaşılan baçağımı.
duşumu aldım ve dinlenmek üzere tv karşısına geçtim.
ilerliyen saatlerde gögsümün sağ tarafının açıdığını hissettim ve açı artarak devam ediyordu.
buz takviyesi yapmaya başladım ama annemin ısrarları doğrultusunda hastaneye gitmeyi kabul ettim.
röntgen çekimi yapıldı ve bilin bakalım ne olmuş :eek:
vücudumun sağ tarafında 4.kaburgamda çatlak varrrr :River-102
anlıyacağınız yarıştan gazi olarak çıktım
ama birazcık aranızda olamıyacağım kaburgam iyilşinceye kadar müsadenizi rica edeceğim arkadaşlar ama en kısa sürede tekrar pedallıyacağızzzz

geçmiş olsun hızlı....

Çok geçmiş olsun Niko. Bisiklete bişey oldu mu sen onu söyle? :p

Şaka bir yana,gerçekten çok büyük geçmiş olsun dostum.Allah esirgemiş yine.Kaburga diyorsun ya, maazallah iç kanamaya bile sebep olabilirdi.Tekrar tekrar geçmiş olsun. Ayağından pedal eksik olmasın..

@merveö

hıooşş geldinnnn merve
sen bisikletine kavuşuncaya kadar ben iyileşmiş olacağımmm
bol bol hep birlikte pedallıyacağızzzzz be yawwww ;)

öyle olacak galibaa okadar bekledikk senide beklerim elbettee..çok çok geçmiş olsun tekrar.

@hızlı

Süpersin Niko.Önemli olanda o zaten.Bisiklete bir zarar gelmemesi.Senin kaburgan kırılmış çok bişey değil :rolleyes: Ya bisikletin kadrosu kırılsaydı? :p :04: Iyy titredim birden.Düşünmek bile tüylerimi tiken tiken ediyo :D

walla hızlı bey buyuk gecmisler olsun ya

walla hızlı bey onemli olan saglik sonrasi zaten akis olarak gelir

unutmayalim hepimiz olecez

bu arada bu yaris bize yaramiyor anlasilan

1. sinde ben bacadi cikardim
2. hızlı bey kaburgayi catlatti
3. bakalim ne olacak ?

tekrar tekrar gecmisler olsun en yakin zamanda yenilikler ile aramiza bekler saglikli gunler dilerim

Ayrica yardimci olacagimiz maddi manavi durumlarda bilgimiz olsun elimizden geleni gerceklestiririz

salicakla

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
hızlı bey cok gecmisler olsun
bi süre bisikletten uzak kalmana ve bizimde sende uzak kalacagımıza üzüldüm
bildiginiz üzere h.sonu ablamın nikahı vardı hersey güzel di bi sorun olmadı
cok yoruldum su an göz kapaklarım acık durmakta zorlanıyor
ama bundan sonra daha cok pedallayabilecegim :):):)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri