Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
captain bana uyar vede daha guzel olur

yapalim derim bardaklar benden o halde

brolda kremali buskivit alsin

okdiir diymi ?

Scudo
bende de küçük bir termos var serdar ile kullanıyoruz...:)

okey o zaman şöyle yapıyoruz

1.Avrupa Yakası Cuma Akşamı Parkta Çay Keyfi

termos getirecekler
*hızlı
*birol

bardak getirecekler
*msd_57

nescafe getirecekler (3ü bir arada)
*umicek
*koray

kremalı bisküvi getirecekler
*okyay kardeşler (mesai kalmazlarsa)
*yedek olarak (hızlı)

Ben de ne isterseniz getiririm, hem malzemem hem bozuk param çok:)

@msd_57

Mehmete gerçekten katılıyorum aslında arada sırada kaldırıma çıkıp atlayıp zıpladığımıda fark ettiyseniz eğer :) aslında trafikten bir an için kurtulmak için yapıyorum bunu bende ..
Ataköy içinden gitmeye gelince sahil yoluna paralen yoldan neredeyse yeşilköy sapağına kadar basabiliriz ki bence de çok makul akşam turda bakarız ,zaten sapaktan sonra pek tedirgin edici bi durum söz konusu olmuyor.

Kazalara gelince birini şahsen yapan diğerlerine de şahit olan biri olarak :) sahil yolunda da olmaması şans aslında çünkü bir çok yeni arkadaş oluyor aramızda ve tam dikkat olarak düz bir çizgi halinde grubun içinde gitmek gerçekten zor olabiliyor aslında zaman zaman bunun için gerçekten çok dikkatli olamalıyız belki de trafiğin yoğun olduğu yerlerde sabit sıra yaparak gitmeliyiz diye düşünüyorum

@hızlı

süper. Ayrıca bende sıcak su getirebilirim arkadaşlar.Benim termos ufak ama iş görür yinede :D veya ben çay koyar getiririm içine ;) Bir de herkes kendi bardağını, özellikle fincanını getirirse kahvenin, çayın tadı daha bir başka olur. :rolleyes:

getir dostum getir
ne kadar çok termos o kadar çok içilecek malzeme demektir ;)
mehmet bardak getirecek ama tabii çayı yada nescafeyide fincanla içmek apayrı bir duygu.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
GUZEL YAGMURLU VEDE SULU MUTLU VEDE HUZRULU BIR SALI GUNU - MERHABAAALAR

ya bu arada bendede termos var ( termos suluk ) arzu ederseniz bende getiririm

simdi cuma aksami piknikmi yapacagiz ne guzel :)

ya ben cayin yanina peynir severim

diyorumki bi kalip peynir alip ortaya koysak cayla yesek ( hem kaslar icinde guzel )

benim GETİRECEKLERİM

1. 809 ml kaynar su
2. pvc bardaklar ( 10 adet )
3. ?

Not : Herkez getirceklerini bilirse ne dert kalir ne tasa

simdi aklima takildi birde evde yapilmis olan ve artan pogacalar olursa vede gelirse ben yerim bilginize

Herkeze slmlar saygilar sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
ooooo mehmet kardeşim yavaş biraz cumaya çok var insanın iştahını açıyorsun şimdiden olmuyor baaak....:)

morninggggg herkeseeeeee

benim getirebileceklerim

* termosla sıcak su
* peynir (hafta sonu tekirdağdan getirdim gerçek saf mandıra yapımıdır)

pazar günü bizlerden yarışa kimler gelecek ?
ulaşım için bora ağbiyle görüşelim ama ilk etapta şu kadar kişi bakırköyde olabiliriz sabah dedikmi daha verimli sonuç alabiliriz.

1-hızlı
2-msd_57
3-

3 ve 4 e abimle beni yazmayı çok istedim ama maalesef pazar günü müsait değilim Belli de olmaz ama daha var hafta sonuna.İlerleyen günlerde netlik kazanır.

@KoraY1459

(link)

ilgili linkte ilgili bilgi mevcut

bakalimm pazara yarismak uzere

hızlı bey son durum nedir ?

bakalim nasil olacak bu yaris tskler :)

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
yarışa katılırken, bisiklet kıyafeti,eldiven ve lisanslı olmamız şart mı ? Eğer değilse Pazar günü yarışta olabilirim:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri