Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Gezimizi sağ salim bitirdik :) Süper bir gezi oldu gelenlere teşekkür ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: umicek
Scudo
gezi için herkese çok teşekkür ederim

gezi çok güzeldi katılan arkadaşlara teşekkürler.eve dönüşte gruptan ayrıdıktan sonra küçük bir kaza atlattım ama birşey yok:) birdahaki turda görüşmek üzere.

Güzel bir Cuma akşamını da geride bırakmış olduk.Daha nice Cuma akşamları yaşamamız dileğiyle :D Katılan arkadaşlara teşekkürler.

Bunlar da iki karecik :D ;

http://hasimokyay.googlepages.com/cuma.JPG

http://hasimokyay.googlepages.com/cuma1.JPG

Ayağınızdan pedal eksik olmasın..

turumuzu yine harika bir şekilde,bol motivasyonlu ve kazasız bellasız bitirdik.
yeni turlarımızda görüşmek ümidiyle herkese bol pedallı günler dilerim. ;)

arkadaşlar ben bugunde tek tabanca tura cıktım b.paşa eyüp sirkeci sahilden kumkapı yenikapı veliefendi ve tekzenin ordan b.paşa :)
haliç etrafında 1-2 kişi gördüm;
veli efendinin ordada birine rastladım forumdan bahsettim cuma aksamı bulustugumuzu anlattım :)

Beyler yapilan yapilmis ve gene cuma aksami turlanmis katilimi gerceklesen herkeze tskler bu cuma listede ben de varim saygilar sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
günaydın avrupa yakası...
son cuma turunda yaşanan küçük kazalardan üzüntü duyduğumu belirteyim ve arkadaşlara geçmişler olsun...
acaba güzergahı gözden geçirsek nasıl olur?
sahil yolu gerçekten çok tehlikeli ve küçük bir hata büyük bir soruna yol açabilir..
sizler ne düşünüyorsunuz?

Sahsen bana her yon bagdat ama su var sahil yoluda yesikoye cikan tek yol sizin bi oneriniz varmidir brol bey

@brol

Herkese günaydınlar, Birol`la aynı görüşte olduğumu belirteyim, söylediği gibi hakikaten çok tehlikeli.Çünkü, sağa dönüş yollarının fazla olması benim düşüncem.Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşnüyorlar.Biraz da Sirkeci yönü mü kullansak :rolleyes:

o halde atakoy icindende hedefe ulasilabilir bilginize

ama ondada risk mevcuttur bilginize ?

günaydınnnnnn avrupa yakası'nın güzel insanları :)
güzergah konusundaki düşüncelerinizi,fikirlerinizi ve önerilerinizi burda hep beraber paylaşalım.

turun tarihçesi
geçen yılın mart ayında (way be 1 yıl olmuş :eek: ) bu güzergah uygulanmadan önce değişik turlar yapıldı ama hiç birisinden randıman alamadım.

yine geçen yıl her hafta bir mahalle projesini başlattım ama katılan ve yalnız olduğumdan sonuç hüsranla bitti.

ama yılmadım bisikletforum'dan önce çeşitli sitelerdede organizasyonları yapmaya ve güzergahları kişileri uydurmaya çalıştım ama yine olmadı.

en son olarak devamını sağlayarak konuyu gündemde tutarak bu turun güzergahını ortaya çıkardım.

çoğu zaman tek başıma turladım (hepiniz biliyorsunuz),ama şimdi tam taşlar yerine oturmaya başladı derken (çünkü hemen hemen tüm formu kullananlar bu turu biliyor) turun güzergahını değiştirmek nasıl sonuç verir bir değerlendirmek gerekli.

diğer sabit guruplara gelince
sirkeciye kadar uzanan haliç pedal gurubu
beşiktaşta runners'lar (şu anda sesleri çıkmıyor)
bu taraftada avrupa yakası sahil gurubu (bizler)

not:yeşilköy sahil kısmına ulaşmak ve sokak aralarına girmemek için sahil yolunun belli bir kısmını kullanmamız gerekiyor'ki sirkeci tarafına gidersek yolun tamamı sahil kısmı (hızla geçen arabalarla dolu ) bunuda unutmıyalım.

• Beğen
Tepkiler: msd_57
ASlinda hizli bey captain ligina yarasir gibi anlatmis durumda o halde ilk bulusmada konuyu cay masasina yatirir ve mutaala ederiz.

Salicakla Saygilar sevgiler.

Yaz kis demeden bu turu buralara getiren herkeze tskler.

sirkeciye yönüne giderken araç yolundan değil,içerden gidebiliriz cok geniş bir yürüyüş yolu var.isterseniz deneriz bi akşam.
amacım sadece sorunsuzca sizlerle vakit geçirmek...
görüşleriniz için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@brol

brol bey aslinda tehlike olmasina rahmen yol en guvenlisi cunku yaya yolunun zemini temiz degil ve aydinlatma sorunu mevcut olmakta ayrica in cik baya bi efor sarfedilmekte ki gucu harcamis oluyoruz

ama sahil yollunda tek sira gidip ( teker tekere ) bir sorun yasamayiz die umuyorum Allahin izniyle

yani aslinda bi hız temposunu ayarlamamiz gerekli

tskler

ok.benim için konu kapanmıştır.teşekkürler hepinize.sahilden devam...

@brol

hocam daha konuyu cay masasina yatiricaz ama masada cay olmasi lazim cayi kim alacak peki ?

kim alacak mehmet sen tabiiki :) (şaka şaka)

taaa manavgatlardan geldinnn anlatıcak çok şeyin vardır şimdi senin.

ya dur bir dakika bu hafta sahilde parkta takılalımmı hava güzel olursa dışarda,termos olayına el atalım.

mesela ben,
termosla sıcak su getireyim,
sen bardak getirebilirsin
biride nescafe (3ü bir arada) alsın mesela nassıl fikir ama ;) :boese153:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri