günaydınnnnnn avrupa yakası'nın güzel insanları

güzergah konusundaki düşüncelerinizi,fikirlerinizi ve önerilerinizi burda hep beraber paylaşalım.
turun tarihçesi
geçen yılın mart ayında (way be 1 yıl olmuş

) bu güzergah uygulanmadan önce değişik turlar yapıldı ama hiç birisinden randıman alamadım.
yine geçen yıl her hafta bir mahalle projesini başlattım ama katılan ve yalnız olduğumdan sonuç hüsranla bitti.
ama yılmadım bisikletforum'dan önce çeşitli sitelerdede organizasyonları yapmaya ve güzergahları kişileri uydurmaya çalıştım ama yine olmadı.
en son olarak devamını sağlayarak konuyu gündemde tutarak bu turun güzergahını ortaya çıkardım.
çoğu zaman tek başıma turladım (hepiniz biliyorsunuz),ama şimdi tam taşlar yerine oturmaya başladı derken (çünkü hemen hemen tüm formu kullananlar bu turu biliyor) turun güzergahını değiştirmek nasıl sonuç verir bir değerlendirmek gerekli.
diğer sabit guruplara gelince
sirkeciye kadar uzanan haliç pedal gurubu
beşiktaşta runners'lar (şu anda sesleri çıkmıyor)
bu taraftada avrupa yakası sahil gurubu (bizler)
not:yeşilköy sahil kısmına ulaşmak ve sokak aralarına girmemek için sahil yolunun belli bir kısmını kullanmamız gerekiyor'ki sirkeci tarafına gidersek yolun tamamı sahil kısmı (hızla geçen arabalarla dolu ) bunuda unutmıyalım.