Vallaha dostum, geçtiğimiz Pazar bir Belgrad düşüncemiz vardı, ama yapamadık.Hasta ziyaretine gitmek zorunda olduğumuz için gidemedik.Beraber yaparız inşallah bir hafta sonu hep beraber.
Yanlız şöyle bir durum var.Abimin ve benim lastikleri yenilememiz gerekiyor Cuma ya kadar.Yoksa gezi de yatar, bizde yatarız . Tabi ki yatma gibi bir düşüncemiz yok.Bu hafta içi yenileyeceğiz inşallah lastiklerimizi.
ben IRC kullanıyorum şehir içinde yaz sezonunda,tavsiye ederim.
mevsimlik lastiklerim şu anda bisikletimde takılı ama yağmurda neler çektiğimi bir ben bilirim.
lastiklerin kaymasından dolayı Katarina Vitt gibi oldum,bisiklet sürmüyorumda paten yapıyorum sanki
Ya aslında lastik var ama miladı dolmuş hepsinin.Aralarında bir tane sağlamı var o da 2.40 lık Taktir edersiniz ki bu çapta bir lastik asfalf da eziyetlik O yüzden attık hepsini bir köşeye hiç kafa karıştırmasın diye.Yenilenmemiz icap ediyo
Yok dostum Zeytinburnu sahilinde çekildi Abimle yeni aldığım termosu deniyoruz nescafe yaparaktan.Hakikaten sıcaktı :04: Böylece abimin " bu termos değil " teorisini de çürütmüş olmuştuk