Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Yurtta hava durumu
Batı bölgeler baharı yaşamaya başladı, çarşamba günü sıcaklık 20 dereceyi geçecek. Doğuya inen soğuk hava ise bu kesimleri çarşamba günü terk edecek

NTV-MSNBC
Güncelleme: 08:59 TSİ 25 Şubat 2008 Pazartesi

İSTANBUL - İstanbul’da önümüzdeki günlerde yağış beklenmiyor. Hava güneşli ve sıcaklık perşembeye kadar hergün biraz daha yükselecek. Ankara’da sabahları pus oluşuyor, öğle saatleri ise güneşli geçecek. Ankaralılar çarşamba günü ısınacaklar, sıcaklık 15 dereceyi görecek. İzmir açık gökyüzü ve yüksek sıcaklıkları ile baharı yaşıyor. Adana da yarın itibaren ısınmaya başlayacak. Bugün İstanbul ve Adana 14, Ankara 6, İzmir 15, Bursa 13 derece.

Hızlı bey selamlar,

Bu arada havanin guzelligini belirtir ve pazar yaris sonrasi otobuste sports-man ile karsilastik ve size selamlari vardir iletmek istedim

ve onumuzdeki gunlerde tur planlari mevcuttur ve istirak edecegimizi dusunmekteyim :)

mert'inmi tur planları varmış,değerlendiririz hele bir açıklasın iştirak olayı kolay.uyarsa neden katılmıyalım katılırız tabii ;)
bu cuma akşamı florya yapalım hem azcık nefes alalım.
birde uzun yol yapalım bir ara azıcık,hani hep derdikya çatalca turu bir gündeme getirelim artık havalarda düzeldi gibi ,kar tipi falan olmaz herhalde bu günlerde şimdilik. :)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
"bu cuma gelirim" demek isterdm ama dün akşam tekrar düştüm ve bu sefer ağır oldu:(
spd'leri çıkaramadm malesef, kolum ezildi ve şu an alçı benzeri birşeye sarılı..
sze ii turlar yakın zamnda görşmk dileğiyle..

geçmiş olsun fatih kardeş,inşallah en kısa zamanda iyileşirsin...

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Geçmiş olsun fatih abi..

Bende katılmak isterdim ama hız konusunda sizi mahcup ettiğimden dolayı katılmamayı düşünüyorum..

@koray_1459

abi hızı dert etme zamanla olacak bisey

@fatihgüven

yaw fatih birader sende goz var bilesin biraz dikkat be kardes

olsun guzel bi tecrube olmustur

haydi duzel daha uzun turlarimiz var yaza

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Hız sorun olmazsa katılmak isterim ;)

o kadar yavaş değilimde sizin kadarda hızlı değilim yani :)

@koray_1459

asil hizli olan hizlli abi

nami diger keklik avcisi hızlı

@msd_57

puhahaha sendemi mehmet :)
yaw benim bir sucum yok gördünüz şahitsiniz,hemencik sarılınca bana bende karşılık verdim :D :D

evet ya hızlı abinin suçu yok üstüne gitmeyin :) kadın sarıldı ben şahidim :) e tabi hızlı abinin karizmasını görünce :)

ewet geldi vede catti geleneksel tur

bugun itibari ile izninizi talep ediyor vw gwcwnizin bol kondisyon ve guzellikler icinde gecmesini arzu ediyorum

katilan herkeze tskler

@msd_57

mehmet sana alanya yarışında başarılar dilerim.
kendine dikkat et dostum oralarda,sağsalim git ve gel. kendini yıpratma sen bize lağzımsın.:D

ayrıca arkadaşlar ben birazdan Tekirdağa gitmek için yola çıkıyorum.

bu haftalık turumuzu önümüzdeki hafta acısını çıkaracak şekilde ertelemenin uygun olacağı düşüncesindeyim.

ama haftaya Cuma akşamı Mehmetin getireceği Alanya reçeli ve bende artık tekirdağdan ne bulursam getiririm,güzel bir sofra kuracağız.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

hizli bey tskler

simdi bakacagim orjinal bisey bulur isem tedarik edecdegim ve haftaya paylasima acacagim ilgili mamulu

kendinize iyi bakin

bu aksam ise toplanan arkadaslara tskler

@hızlı

Büyükleri kap gel dostum Tekirdağ`dan :04: Madem sofra kuracağız :rolleyes:

Akşama bir aksilik olmaz ise ki deli gibi mesai yaptık bu hafta inşallah olmaz, bu akşamki tura katılabiliriz olacak ise eğer :rolleyes: .Başka kimler gelecek?

Bu arada hayırlı yolculuklar her ikinizede, Mehmet başarılar dilerim sanada yarışta.

@H.Okyay

abi tesekkurler

su an itibari ile bildigim kadari ile

OZan ve birol kesin gelir diyorum ama onlarada sormak gerekli

bu arada grikartalda gelebilir galataya gitmez isse

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri