Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bakalim o halde hava ins bozuk olmaz ki guzel hedeflerimizi gerceklestirelim

salicaklar sunarim tum katilimcilari ve cuma aksami turuna gonul verenleri beklerim

günaydın spor sever avrupa yakası.
hava güzel gözüküyor :( kar yağmıyacak gibi :(
yarın akşama hazırmısınız be yawwwww :)

@hızlı

hızlı bey pazartesiden itibaren hazirlanmaktayiz :)

hava bakalim ins guzel olur ama ben derimki gunese aldanmayin

bu gunesin arkasinda kar var gibi

bu arada cuma aksmlari turu yavas yavas antreman turu olma yolunda haydi bakalim hayirlisi

unutmadan

gununuz aydin ola

ben daha cok pedal severim :)
suan bizim burda (tophane) kar yagmakta
ama yılmak yok arkadaslar (yağmur yağmasın) yarın aksama hazır bir sekilde bekliyoruz. canım cok sağlep istedi :)

@umicek

abi bakalimi hayirlisi bugun ve yarin aksam turunun seyrini belirler artik

malum aksamlari dahada soguk olmakta

bakalim hayirlisi

Su an itibari ile Anadolu mevkine kar yagisi saganak olarak yagmaktadir bilginize

çok yağsın daha çok yağsın 1mt. olsun . hehehe :)
amma yuvarlanırız karların üstünde. ;)

@koray_1459

bende camurluklarımı yeni aldım p.tesi günü bahar hırdavattan
hosuma gitti gayet güzel

Avrupa Yakası Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

15.02.2008 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 15.02.2008 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 5* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: umicek ve msd_57
@hızlı

hızlı bu haftaki programda degisiklik yapmayı planlıyordunuz eminönü tarafına gitmiyoruz galiba eski rotaya devam mı?

umicek bey,
olaya objektif olarak bakıp elimize aldığımızda tamam biz yarış amaçlı performans olarak değerlendirdiğimiz (sadece bu haftalık) turmuzda yeni katılacak olan pedal dostlarını kardeş ve ağbilerimizinde rahat bir ortamda gezinin tadını çıkarmaları açısından programı tekrar normal hali ile uygulamak daha mantıklı olacak.
ve yine eğer istenirse aynı akşam tur bittikten sonra isteğe göre pedal basabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: brol ve umicek
teşekkürler
performans yapalım rotayı degistirelim diye arakdaslardan teklif gelmisti (gerci ilk olarak bu öneride kim bulunmustu hatırlamıyorum) sadece merakımı gidermek amacı ile sormustum her zaman cogunlara uyulur. :)

hızlı bey selamlar,

o halde yesilkkoy sahil turunu gerceklestirecegiz ne guzel

hayirli olsun diyelim cuma aksami turumuzu yapalim

@umicek

bende 4500 var.işte seninkinin disk olması avantaj . güle güle kullan.

@hızlı

bi aksilik çıkmazsa yarın birol abiyle JFK HASTANESİNDE buluşup ordan tekzene geçeceğiz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri