Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ermanatasoy

E5 ten devam et.
Sefaköyü geç, (E5 devam)
Devam et, (hala E5 tesin)
Sağ tarafı kontrol ederek sağdan sağdan yan yola geçecek şekilde devam.
Coloni Alışveriş merkezini göreceksin. (Yan yola gireceksin kaçırma)
Önündeki Benzinlikte bekle, oradan alırız seni.
Saat kararlaştıralım.

Scudo
@Onur Berberci

Gelecekler ise iner alırız onlarıda.

Levent abi senle saat 8 de viyadüğün orada buluşalım. Erman abi sende 8:15 gibi dediğimiz benzincide ol orada buluşup gidelim. Başka gelecek olan var mı? Saatler herkese uygun mu?

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
iyi günler Avrupa Yakası akşama gelmeyi isterdim ama haftaiçi olduğundan sorun oluyor cuma akşamı görüşmek üzere

Merhaba dostlar, keyifler nasıl?

Bugün, yarın, ondan sonraki gün, ve daha da sonraki günler, akşamları mesaiye kalmaktayım. Hafta sonu ( pazar ) bile çalışma ihtimalimiz var. :mad:

Yapılacak olan organizasyonlarda boy gösteremeyebilirim arkadaşlar.

Aytekin'in yanına giderseniz selamımı söyleyin, en yakın zamanda uğramaya çalışacağım. ;)

Görüşmek dileği ile.

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
Merhabalar AYPG :)
Bir süredir foruma giremiyordum.
Aytekin abi başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.
Erman abi işten erken çıkabildiğim zamanlarda basketbola seyirci olarak katılırım.

Beyler ve bayanlar ; Sayın Aytekin Erzan'ın annesinin vefaat etmesi üzerine bu cuma akşamı rotamız abimizin evidir, hem baş şağlığına hemde annesinin dua pilav'ını yemek ve duasını yapmak için ister sivil ister bisiklet ile evine iştirak etmemiz gerekiyor. Şimdiden gelecek olanlar listeye isimlerini yazsınlar.
Liste erkenden oluşursa iyi olur yapılacak pilav'ın Katılacak kişi kadar yapılacağı bildirilecektir.

1-Sefa Yıldız
2-Özcan Avcı
3-Selim Leylak
4-Selim Siliğ
5-Koray Karaman
6-Alper Temircan
7-
8-

Beyler ve bayanlar ; Sayın Aytekin Erzan'ın annesinin vefaat etmesi üzerine bu cuma akşamı rotamız abimizin evidir, hem baş şağlığına hemde annesinin dua pilav'ını yemek ve duasını yapmak için ister sivil ister bisiklet ile evine iştirak etmemiz gerekiyor. Şimdiden gelecek olanlar listeye isimlerini yazsınlar.
Liste erkenden oluşursa iyi olur yapılacak pilav'ın Katılacak kişi kadar yapılacağı bildirilecektir.

1-Sefa Yıldız
2-Özcan Avcı
3-Selim Leylak
4-Selim Siliğ
5-Koray Karaman
6-Alper Temircan
7-Onur Berberci
8-

Koray çaktırmadan benim ismimi silmişsin ne iş :)

gençler bu akşamki florya dinlenme tesislerindeki muhabbeti yine kaçırdınız......
neyse cuma akşamı aytekinlerde görşürüz inş.

1-Sefa Yıldız
2-Özcan Avcı
3-Selim Leylak
4-Selim Siliğ
5-Koray Karaman
6-Alper Temircan
7-Onur Berberci
8-süleyman
9.hakan durmuş
10............

Koray çaktırmadan benim ismimi silmişsin ne iş
birileride hakanı silmiş.......

selam aypg

arkadaşlar bende geleceğimde yalnız tam açık adresi bilmiyorum tam olarak neresi beylikdüzünde mi ev nosu cadde adı bana yardımcı olursanız bu cuma bende gelirim dostlar

günaydın avrupalı pedalşörler, gününüz aydın olsun, iyi dersler.

mecidiyeköyde hava hafif ıslak ve serin ama şimdilik yağış yok.tur için şartlar uygun.

daha 50 mesajı doldur madıgım için ö.m atamıyorum levet_k en kısa zaman da hallederiz

selamlar A.Y.P.G..

dünkü sohbet gayet hoştu herkese teşekkürler...

tekrar başın saolsun aytekin abi...

sefa Herbalife hakkında biraz araştırma yaptım.. aman diyorum dikkatli ol çok ciddi sıkıntılar yan etkiler doğurabiliyomuş... aman diyorum sağlığından sıhhatinden olma sakın...

Arkadaşlar 24 Şubat tarihi itibariyle her çarşamba 22:00 - 23:00 arasında Zeytinburnu spor kompleksinde 6+6 12 kişi yapacağımız basketbol maçlarına başlıyoruz…

100 liraya anlaştık kişi başı 8.50 TL gibi bir rakama tekabül ediyor...

Bu arada birde 100 TL lik abone ücretimiz vardı saolsun bir arkadaşım vasıtasıyla onuda vermicez inşallah.. ama siz genede hazırlıklı gelirseniz memnun olurum...

ERMAN ATASOY
RAMAZAN AKSU (Bacanağım)
YALÇIN ÇANAK
HAKAN DURMUŞ
BURAK YILMAZ
SEFA YILDIZ
SELİM SİLİĞ
OĞUZHAN KABAN
LEVENT K
BORA İNCE

İzleyicilerde az çok belli oldu

ONUR BERBERCİ
ALPER TEMİRCAN
SELİM LEYLAK
SÜLEYMAN ABİ
AYTEKİN ABİ
ÖZCAN AVCI
RAMAZAN OKYAY
NEVZAT DİKER

Henüz haber vermemiş olan özelliklede geçmişte basket oynadığını bildiğim Temuçin ve Ayhan abi den özellikle cevap bekliyorum :) Haşim desen Nedretten beter oldu :) ikisininde yüzünü gören cidden cennetlik :))

Sağlıcakla kalın bedalınız daim bağcıklarınız bağlı olsun :)

@ermanatasoy

Dert etme paşam sen :D Benim keyfimde sağlığımda yerinde :)

Dün akşam uzunnnnnn zaman sonra gördüğünüzden dolayı biraz garip gelmiş olabilir ki herkez garipsedi ,zamanla alışırsınız :)
Ben doğrusunu söylemek gerekirse pek yan etkileri olduğunu düşünmüyorum ki uzun süredir kullanıyorum savunmak yada haklı çıkartmak gibi bir niyetimde zaten yok :)
İnternetten araştırmayı'da pek kaale almıyorum ( terbiyesizlik olarak algılanmasın öyle bir niyetim yok ) , doğruluk oranı çok düşük ki bir allah'ın kuluda çıkıpta buydum bu oldu böyle yaptı şu hale geldim öldüm kaldım demiyor , birazda benzeri rakip firmaların karalaması internette çıkan yazılar. Birisi bir sayfaya yazıyor ama sadece yazıyor işte :D

Selim leylak'ta oynucak bu basketbol' maçında :D Dün gazı verdik canlan az selim hadi.

@ermanatasoy

ermancım benim sitilim american basketbolu olacak aman dikkattttttttt:cool:

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri