Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Beyler ve bayanlar ; Sayın Aytekin Erzan'ın annesinin vefaat etmesi üzerine bu cuma akşamı rotamız abimizin evidir, hem baş şağlığına hemde annesinin dua pilav'ını yemek ve duasını yapmak için ister sivil ister bisiklet ile evine iştirak etmemiz gerekiyor. Şimdiden gelecek olanlar listeye isimlerini yazsınlar.
Liste erkenden oluşursa iyi olur yapılacak pilav'ın Katılacak kişi kadar yapılacağı bildirilecektir.

1-Sefa Yıldız
2-Özcan Avcı
3-Selim Leylak
4-Selim Siliğ
5-
6-
7-

Nasıl gidiceğimizi kararlaştırırız dostlar...

Scudo
Erman abi nasılsın görüşmeyeli...

Şu basketbol işine gelirmiyim pek bilemedim sporu severim ama basketle aram yok potayı tutturursak iyidir yani :)

Beyler ve bayanlar ; Sayın Aytekin Erzan'ın annesinin vefaat etmesi üzerine bu cuma akşamı rotamız abimizin evidir, hem baş şağlığına hemde annesinin dua pilav'ını yemek ve duasını yapmak için ister sivil ister bisiklet ile evine iştirak etmemiz gerekiyor. Şimdiden gelecek olanlar listeye isimlerini yazsınlar.
Liste erkenden oluşursa iyi olur yapılacak pilav'ın Katılacak kişi kadar yapılacağı bildirilecektir.

1-Sefa Yıldız
2-Özcan Avcı
3-Selim Leylak
4-Selim Siliğ
5-Onur Berberci
6-
7-

Nasıl gidiceğimizi kararlaştırırız dostlar...

Ben yarın akşam gideriz diye düşünmüştüm. Madem cuma böyle birşey var cuma da gideriz. Ben yarın da gideceğim. Gelmek isteyen varsa beraber gidelim.

@Onur Berberci

Yarın tur olursa eğer beraber toplanıp yine gidilebilir ben gitmek isterim Onur...

1-Sefa Yıldız
2-Özcan Avcı
3-Selim Leylak
4-Selim Siliğ
5-Koray Karaman
6-
7-
8-

@Ramazan Okyay

tşk ederi m sizin tavsiyenize uyup trek3900disck aldım evet güzel bir raslantı soy adımız aynı belki akraba bile çıkarız:)

@Selim Siliğ

vay vay vay the selims gene forumda he :)) selimcim yazdım seni görüşmek üzere...

@Oğuzhan Kaban

Oğuzhan dolmadı dolsa nolurki her hafta dönüşümlü oynarız ya maksat muhabbet :)

@Selim Leylak

Selimcim saol iyiyim allah şükür evlendik barklandık herşey yolunda allaha şükür seni sormalı keyifler iyidir inşallah... basket konusunda başarılı olamayıp izlemeye gelicek çok kişi var sende onların arasında olursun olmadı olmazmı :)
Alperde izleyici msl sanırım :)

bu arada ben cuma günü Aytekin abiyi ziyarete gelemeyeceğim.. ama eğer yanlış anlamadıysam bu akşam gidilicek.. saati ve buluşma yerini söylerseniz gelmek isterim... Erman ATASOY 0533 350 60 41

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Tamam o zaman bu akşamki turun rotasını Aytekin abiye çeviriyoruz. Nasıl yapalım yine ben sizi meydanda bekleyim siz gelince beraber çeviririz. Yada isterseniz sivil gidelim benim için farketmez. Gelecek olanlar görüşlerini belirtsin.

@Onur Berberci

Onur selam ben mecburen sivil gelicem ve arabayla gelicem yer belirtin ben gelirim eğer sivil gidilicekse bakırköyde filan buluşuruz ben 4 kişi alabilirim arabaya..

Onur bu arada basketle ilgili bir cevap vermedin sen :)

Tamam abi herkes bi saat yazsın. Bence hepimiz iş çıkışı sivil gidelim diğer türlü geç saate kalırız. Gelecekler Bakırköy'e ya da florya metrobüs durağına kaçta gelebilirler. en geç kalana göre saatimizi belirleriz.

Basketbol konusuna gelince ben de pek anlamam ama fırsat buldukça izlemeye gelirim.

@Onur Berberci

okdir seni seyirci olarak not aldım :)

akşam saat belli olunca konuşuruz ben bakırköy otobüs durağından 4 kişi alabilirim gelicek olan varsa.. bence 8 gibi buluşsak kafi çok geçe kalmamak lazım dediğin gibi taziye ziyareti bu

@Onur,
Coloni Alışveriş merkezinin oraydaki lastik şişirdiğimiz benzinlikten tarif edebilir misin? E5 ten benzinlikten girdik...........
Özelden yazabilirsen iyi olur.
Sefaköyden, Floryadan gelenleride arabayla alabilirm ayrıca.

Benim rotam;
19:00 dan sonra kararlaştırılacak saatte sefaköyden çıkıp,
floryayı(tren istasyonu civarı, benzinlik) toplayıp Aytekine gidiş şeklinde olabilir.

@Levent_K

Levent abi istersen sen aşağıdaki viyadüğe in beraber gidelim. Gerçi olmazsa yukarıda çıkabilirim.

Tamam inerim.
Onur marketin aşağısındaki viyadüğe inerim.
Gelir alırım tam tarif edersen.
Sonra gider Floryadan da 3 kişi daha alabiliriz.

@Levent_K

Levent abi floryada toplandığımız yerdemi olucaksınız.. bende oraya geliyim arabayla ordan beraber gideriz ok oraları pek bilmem çünkü ben uygunmudur cebim yukarıda yazılı haberleşirsek sevinirim..

ben derim ki floryaya inmeye gerek yok. tabi o taraftan gelen yoksa Sefa Özcan falan gelirse ineriz. Diğer türlü yol çok basit florya metrobüs istasyonunun ordaki benzincide buluşup gideriz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri