Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Güzel tur oldu beyler teşekkürler.
Zorla foto çektirdik adamlara :D Soğuktanmıdır nedir ? kimsenin eli fotoğraf makinasıına gitmedi . SS dışında :D
Epeydirde fotoğraf atmıyorduk atalım 1-2 tanecik.

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Scudo
Gününüz aydın ola dostlar.

Geleneği bozmayıp, Cuma akşamında bizlerli yalnız bırakmayan tüm pedal dostlarıma sevgiler.

Fotoğraflar için de SS ve SY ye teşekkürler. :)

@temu90

Abicim bugün Maçka'ya gitmeyi planlıyoruz Alper'im ile. Öğleden sonra dedik. 3-4 civarı. Müsait isen sen de buyur. ;)

ben 4 ten sonra aktif pedalda olacağım malum kayıt vs işleri için:)

@temu90

Tamam abicim işte, hep beraber gidelim. Bizim maksadımız ne zannediyorsun? Hem parkuru görmek, hem de kayıt işlerini aradan çıkartmak. Tekzen'e geleceğiz önce, Alper kafa lambası vs. alacak. Oradan basacağız.

İstersen sen de Tekzen'e gel, oradan hep birlik basarız. ;)

Haşim bugün tekzenden kafa lambası almaya giecekseniz rica etsem bana da alırmısınız bir tane. Pazar günü hesaplaşırız ok?

tamamdır sefa,

bu arada florya uçuruyor bir orman yaptım tek tur atıp döndüm çok rüzgar var sahilde

Ben ufak ufak cızlayayım. Dışarıda hava müthiş, o kadarcık da rüzgar olsun Temu bir şey olmaz. :)

Hadi, selametle.

Günaydınlar AYPG :)
Haşim abi tam bir saat söyleyebilir misin? Aytekin abi de gelicek galiba.

Millet yarın saat kaçta ve nereden gidiyoruz. Ben yolu bilmiyorum bi yerde buluşup beraber gidelim. Siz yazın buluşma yeri ve saatini ben yarın bakarım.

Merhaba arkadaşlar.

Akşam üstü Alper ile Maçya'ya gideceğiz dedik ama, yarına bıraktık. :)

Diyorum ki, saat en geç 14:00 gibi Tekzen'de ( Tekzen'de buluşalım derim, kafa lambaları için ;) ) buluşalım. Oradan hep birlik basar gideriz.

Hemfikir olan?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri