Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bayram gezisi kişi listesi:

1- Onur Berberci
2- Hasan Göksun
3- Altan Beyazıt
4- Oğuzhan Kaban
5- Aytekin Erzan
6- Haşim Okyay
7- Ramazan Okyay
8- Samet Misir
9- Sefa Yıldız
10- Levent Kendir
11- Selim Leylak
12- Bülent Yamaner
13- Metin Çakır
14- Kerem Erbek

Gidiş
21 Eylül Pazartesi 07:30 Yenikapı

Dönüş
22 Eylül Salı 22:30 Bursa

Arkadaşlar biletlerimiz alınmıştır. Gazamız mübarek olsun.

Her ihtimale karşı saat 07:00 de Yenikapı İDO'da olacak şekilde ayarlayalım kendimizi. Bir aksaklık olmasın.

merhaba arkadaşlar, tur için güzel günlerden biri, yağışlar gelmeden turlara hız vermeliyiz. bol pedallı günler.:D

mecidiyeköyde hava açık fakat zaman zaman kapanıyor.tur için şartlar uygundur.

selim kardeşim iyi seneler nice doğum günleri esenlik sağlıklar dilerim.:D

dün akşam elin bir kaza geçiren:( ALPER arkadaşımıza geçmiş olsun derken:( bir an önce iyileşmesini dilerim.:( umarım ciddi bir şeyi yoktur,:( erken iyileşir aramıza döner.:D ayrıca ALPERden durumu ile ilgili gelişmeleri bildirmesini veya bilgisi olan kişilerin bildirmesini rica ederim.

Merhabalar Aypg:)
Sizleri merakta bırakmak istemedim. Sol omzum sağlam. Çıkık, kırık yok ama bir süre kullanamayacağım. Sol baldırda sabah farkettiğim çarpma sonucu oluşan şişlik ve kan oturması var. Sağ el bileğim acımakla birlikte hafif işlerde kullanılabilir durumda. Kafamın sağ ve sol kısımlarında kaskın vurması sonucu oluşan küçük yaralar var. Kırık olmadığına şükrediyorum.
Eldiven ve kaskın önemini acı bir deneyimle bir kez daha görmüş bulunuyorum.
Muhtemelen 2 hafta kadar bisikletten uzak kalacağım.:(

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Sahil yolunu takip ederek Ortaköy,Bebek ve Sarıyer den geçerek Rumeli feneri...

Buluşma ve toplanma yeri ve saati:
20.30 Florya
21.00 Bakırköy sakız ağacı otobüs durağı
21.15 Yedikule

Tarih :17 eylül perşembe

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı listesi:
1-Aytekin Erzan
2-A.Emre Akcan
3-Hakan Durmuş
4-Koray Karaman(?)
5-
6-
7-
8-
9-
10-

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
alper tekrardan geçmiş olsun kırık, çıkık olmadığına sevindim inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin

• Beğen
alper geçmiş olsun ve aman dikkat diyorum.

ben bu günlerde binemediğim için pek düşmüyorum ama çiziksiz yada morluksuz bir vücudum hiç olmadı :D

uludağ ekibi hazırmı,tempoyuda yüksek tutuğunuza göre sizi böyle giderse uludağ değil everest bile vız gelir,helal olsun size.

şimdiden hepinizi tebrik ederim dostlarım,gittiğiniz gibi tam kadro sapa sağlam gelin.
yaradan yardımcınız olsun.

@AlperTemircan

Alper abi tekrardan geçmiş olsun. O düşmeye göre yine ucuz atlattın. En kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle..

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri