Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydın avrupalı pedal kardeşliği, güzel bir salı da bol kazançlar dilerim.:D

mecidiyeköyde geli sıcak bir hava hükmediyor, şimdiden yakıcı sıcak,:Skull-175 gündüz turlarınızı iptal edin akşamları çıkın, gün boyunca sıvı içecekler tüketin.kalın sağlıkça, bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Scudo
merhaba volkanrr, cuma akşamı tur da karşılaştığımız arkadaşının yeni bisikletine kullandığı ve motorcularında kullandığı zincir yağının adını yazarmısın, site linkinide verirsen iyi olur.iyi günler, bol kazançlar.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Selamlar Grup Yaz sıcakları ve tatil derken formdan düştük, gibi görünüyor böyle hep birlikte bir yerlere gidip piknik yapmanın zamanı gelmiştir diye düşünüyorum,Toplu olarak bir yerlere gitmeyeli baya uzun bir zaman oldu.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
selamlar avrupa yakası.görmeyeli nasılsınız bakalım..inşallah cuma akşamı aranızda olucam..hayırlı günler diliyorum..görüşmek üzere.

@temu90

Reklam kokan hareketler bunlar mayk :D
Şu an Haşim abinin xcm'sini kullanıyorum zaten.;)

Selamlar AYPG.. geçen çarşamba tur iptal olmuştu cuma ben gelemedim yarında gelemicem.. :) özledim valla grubu muhabbeti.. ancak bizde boş durmuyoruz.. 2-3 kez florya yaptık yani :)

bu arada Ayhan abi msn ye ekledim ulaşamadım.. özel mesaj attım ulaşamadım.. burdan mesaj attım ulaşamadım.. şu gözlüğü nerden aldın bi yardımcı olda sinekler sadece ağzımıza girsin gözümüzü kurtaralım :)

saygılar sevgiler hayırlı günler bol kazançlar...

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
merhaba ermancım bana siteden temu90 arkadaşımız getirdi. nereden aldığınla ilgili, ona mesaj ata bilirsin sana yardımcı olur.:D

selamlar hayırlı akşamlar A.Y.P.G:)
kaçkere haftaiçi turlarda karpuz kesip yediniz boy boy fotograflarını yayınladınız:D agzımızın sularını akıttınız:D:D
ama kısmet işte hiçbirinde bulunamadım.
yarın akşamda kesermiyiz şöyle kan kırmızı bir karpuz:)

günaydın avrupalı pedalşör dostlar, iyi günler, hayırlı kazançlar dilerim.:D

mecidiyeköyde her zamankinden daha sıcak bir hava var. şimdiden 25 dereceye ulaştı. öğlen dışarıda olmamaya gayret edin bol bol sıvı şeyler tüketin.
akşama görüşmek üzere........bol pedallı günler dilerim.

Gününüz aydın olsun dostlarım. Çok yoğunum çok, zaten yine adam çıkartmaları oldu şirkette, işler bindikçe bindi üzerimize.

Bu akşam da olamayacağım aranızda. Karpuzları bensiz götüreceksiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
ÜRÜN İSMİ : Castrol sprey Zincir Yağı
STOK KODU : castrolzincir
FİYAT : 18 YTL
ÖZEL FİYAT : -
KDV ORANI : 18 %
KDV'Lİ FİYAT : 21,24 YTL - 21,24 YTL
KDV'Lİ ÖZEL FİYAT : 0,00 YTL - 0,00 YTL
GARANTİ (Ay) : 0
STOK DURUMU : Ürün Stoklarımızda Mevcut
Ürünün Ziyaret Sayısı : 1056

YÜKSEK PERFORMANS

ÜRÜN TANIMI

Castrol Chain Wax, zincir yağlamasına yeni bir standart getiren, sentetik bazlı, yüksek performanslı, motosiklet zincir yağlayıcısıdır.

KULLANILDIĞI YERLER
Castrol Chain Wax, O - ringli, O - ringsiz ve yarış zincirlerinde kullanıma uygundur.

KULLANIM ÖZELLİKLERİ VE FAYDALAR
• Zincir halkalarına nüfuz ederek zincirler üzerinde çok çabuk kuruyup, temiz bir film tabakası bırakır
• Yüzeye yapışan aşındırıcı kirleri uzaklaştırarak, verimliliğin artmasını sağlar ve zincirin ömrünü uzatır
• Yüzeye maksimum yapışma gücüyle, çalışma sırasında yağın sıçramasını engeller
• Suya karşı dirençlidir
• Zor yol koşullarında, düşük sürtünme özelliği ve yüksek sıcaklığa karşı sağladığı üstün koruma sayesinde maksimum güç sağlar
• Korozyon, paslanma ve aşınmaya karşı koruma sağlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri