Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Selamlar A.Y.P.G Güzel bir gecen Günün sonunda yalçınıma teşekkürler ederim.. 50+50 Göktürk yaptık temu kardeşimizinde yanına uğradım iyi oldu şimdi 1 saat :D bantta koşu var hadi ben kaçar.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
iyi günler Avrupa Yakası

bugun işe bisikletle gittim :D çok süperdi. Sağolsunlar sefa ve yalçın 'tükkana' uğradılar kısa muhabbetin ardından onları uğurladık.
Dönüş yolunda Haliç köprüsünün altında bir maganda ana yola hızla girmek üzere sağımdan üstüme doğru geldi kıvrak bir hamleyle kurtardım biraz sövdükten sonra önümde ani yavaşladı... neyse bende devam et dedim yanıma gelip cam açtı tam ilerlerken o da nesi:D :D 3 tane yunus 50 m ilerde hemen dur durttum polis bir güzel azarladıktan sonra kıl payı ceza yemekten kurtulan magandaya dersi verildi

Not : Fatih biraz sağa sola bak karşı şeritten geçerken biz polislerle tatlı muhabbetimizi sürdürüyorduk ;)

Günaydın Avrupa Yakası

Göktürk'den selamlar burada sabah acayip bir sağnak yağmur vardı şimdi yeni yeni hava açmaya başladı. Bu sessizliğin sebebi büyük bir tur olmalı:cool:

• Beğen
Selamlar Avrupa Yakası..

Bugün yatış olduk. Hava kötü şuan burda. Hatta gök gürüldüyor. Dışarda olanlara Allah sabır versin :):)

Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve stressiz ola Avrupa Yakası.

Bu ne sessizliktir böyle? :unsure:

Bu ayın son haftası, çok güzel bir yere pedal basacağız arkadaşlar. Kendinizi ayarlayın, gelişmeleri konuşuruz daha. ;)

Konaklamalı olacak, ve süper bir denizin tadına varacağız. Aynı şekilde yollarında öyle. ;) :)

Gününüz Aydın olsun A.Y.P.G Hayırlı ve güzel bir Hafta geçirmeniz dileğiyle.

günaydın avrupalı pedalşörler, gününüz aydın cebiniz para dolsun.bol pedallı dünler dilerim.:D

mecidiyeköyde hava çok çok sıcak , bol bol su-çay-nescafe tükettin.

• Beğen
İyi günler , hayırlı işler Avrupa Yakası..

Herkese iyi haftalar dilerim.

Haşim abi şimdiden bombayı patlattın bakıyorum :)

beyler bir şeyler var galiba :D neyse bende 16 sından itibaren Ayvalık'da olacağım anladınız siz :D beklerim izmir'e kadarda eşlik ederim

• Beğen
Temu iyi haber bu :D 23'ün den sonra planlarımız var. Ayvalık üzerinden yaparız büyük ihtimal eşlik etmiş olursun.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@AlperTemircan

Abicim gelmeni çok isterim. İnşallah gelirsin o zaman. Ayrıntıları konuşuruz yine. Yapalım bu tatili;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri