Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Gününüz Aydın olsun A.Y.P.G

Bugun dükyana bisiklet ile geldim. İpte cambaz'dan beter durumda, rüzgar sahil yolunda sabah sabah çok dövdü beni.. Yolda bisiklet süren dostları gördüm bol bol selamlaştık...

Cuma günü turu için açılış bekleniyor. :)

günaydın avrupalı pedalşörler, gününüz aydın olsun-cebiniz para dolsun, bol pedallı günler dilerim.:D

mecidiyeköyde çok sıcak bir hava var. bol bol su-çay-limonata tüketin.

Temu full bakım istiyorum hidrolikler,Balata değişimi,Maşa bakımı, Bana bir fiyat yaz bakayım :D Araştırmalardayım bugunlerde bizim hatuna biraz bakım yaptırıyım diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle
"Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve Toplanma Yeri : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati : 20:00

Hareket Saati :20:30

Tarih : 03 Temmuz 2009

Hava Durumuna Gelince :

Sıcak, acaip sıcak. Daha da sıcak olacak. :)

Gece sürüşü olacağı için, tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı Listemiz.

1. Haşim Okyay
  2. Süleyman Kara
  3. Koray Karaman
  4. Yalçın Çanak
  5. Ramazan Okyay
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .

Gezimize katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır. ;)

Akşam kimseye söz vermeyin, üzülürsünüz. ;) :D

Katılımcı Listemiz.

1. Haşim Okyay
  2. Süleyman Kara
  3. Koray Karaman
  4. Yalçın Çanak
  5. Ramazan Okyay
  6. Alper Temircan
  7. Sefa Yıldız
  8. Ayhan abi
  9. .
  10. .

Katılımcı Listemiz.

1. Haşim Okyay
2. Süleyman Kara
3. Koray Karaman
4. Yalçın Çanak
5. Ramazan Okyay
6. Alper Temircan
7. Sefa Yıldız
8. Ayhan abi
9. .VOLKANRR
10. .

Uyumaaaaaaaaaaaaaaa A.Y.P.G 4'lü yolda tekzen'e doğru yola çıkıyoruz.(alper,sefa,yalçın,koray)

Katılımcı Listemiz.

1. Haşim Okyay
2. Süleyman Kara
3. Koray Karaman
4. Yalçın Çanak
5. Ramazan Okyay
6. Alper Temircan
7. Sefa Yıldız
8. Ayhan abi
9. .VOLKANRR
10. Aytekin Erzan
11.

Selamlar dostlar.

Dün akşam, geleneği bozmayıp bizlere eşlik eden tüm pedalsever dostlarıma teşekkürler.

Yarın için ufak bir İstanbul turu atalım diyorum. Sabah saat 8'de Bakırköy otobüs durağında olun. Oradan kafamıza göre bir yöne pedal basarız. Belgrad'a gider mangal vs. yapar takılırız. Hem Süleyman abimizin de işine gelmiş olur. ;) :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri